whatsapp

Aybar, muhtar adaylığını açıkladı

BELEDİYE 08.12.2018 - 21:51, Güncelleme: 09.09.2021 - 14:46
 

Aybar, muhtar adaylığını açıkladı

Ömer Aybar, 31 Mart  2019 yılında yapılması planlanan mahalli seçimlerde Alaylar 1 Mahallesinden muhtar adayı olduğunu açıkladı. Çevresinden ve mahalle halkından olumlu tepkiler aldığını kaydeden Muhtar Adayı Ömer Aybar, Seçimlerde birlikte çalışacağı azaları ile birlikte bir restoranda akşam yemeğinde basın açıklaması yaptı. Toplantıda konuşan Aybar, "2019 yılında yapılması planlanan yerel seçimlerde Alaylar 1 mahallesinden muhtar adayı olduğumu kamuoyuna duyurmak istedim. Gelişen ülkemizde, hızla büyüyen Seydişehir’de bende taşın altına elimi bırakmak istedim. İlçemizin en güzide mahallelerinden biri olan, ailem ile birlikte uzun zamandır havasını, suyunu, taşını, toprağını, tüm yerleşkesini, tüm seçmenlerimi ve sorunlarını bildiğim mahallemde daha güzelini, daha iyisini ve kısacası Alaylar 1 Mahallesini şehrimizin örnek mahallesi yapmak için çalışacağım. Mahalleme hizmetkâr olmak için bu göreve talip olduğumu bildiririm" diye konuştu. Ömer Aybar Kimdir; 26.09.1976 tarihinde Konya Ereğli'de dünyaya geldim. Ailemle beraber 1979 yılında Seydişehir’e yerleştim. İlkokul öğrenimimi Seydişehir Şehit Özgür Öncel İlköğretim Okulu'nda tamamladım. 1994 yılında esnaflık hayatıma adım atarak mesleğe başladım. 2006 yılında alaylar bir Mahallesine yerleştim. 12 yıldır bu mahallede ikamet ediyorum. 3 çocuk babasıyım şu an Seydişehir Sosyal Güvenlik Kurumu'nda çalışmaktayım. Gerek uzun süreden beri bu mahallede yaşamam gerek mahalle sakinleri ile aramdaki Dostluk ve kardeşlik münasebeti ile alaylar bir Mahallesi muhtarlığına adaylığımı koydum mahallemizdeki güncel sorunları yakından takip eden bir vatandaş olarak imkânlarım doğrultusunda elimden gelen hizmeti sunmaya çalışacağım. Mahalle halkımızla birlikte oluşturacağımız kültürel ve sosyal platformlarla mahallemizde ki bütün insanları bir araya getirerek güzel bir ortam oluşturmayı hedefliyorum. Seçmenlerimizin vereceği destekle bu güzel hizmete talibim” dedi.

Ömer Aybar, 31 Mart  2019 yılında yapılması planlanan mahalli seçimlerde Alaylar 1 Mahallesinden muhtar adayı olduğunu açıkladı.

Çevresinden ve mahalle halkından olumlu tepkiler aldığını kaydeden Muhtar Adayı Ömer Aybar, Seçimlerde birlikte çalışacağı azaları ile birlikte bir restoranda akşam yemeğinde basın açıklaması yaptı.

Toplantıda konuşan Aybar, "2019 yılında yapılması planlanan yerel seçimlerde Alaylar 1 mahallesinden muhtar adayı olduğumu kamuoyuna duyurmak istedim. Gelişen ülkemizde, hızla büyüyen Seydişehir’de bende taşın altına elimi bırakmak istedim. İlçemizin en güzide mahallelerinden biri olan, ailem ile birlikte uzun zamandır havasını, suyunu, taşını, toprağını, tüm yerleşkesini, tüm seçmenlerimi ve sorunlarını bildiğim mahallemde daha güzelini, daha iyisini ve kısacası Alaylar 1 Mahallesini şehrimizin örnek mahallesi yapmak için çalışacağım. Mahalleme hizmetkâr olmak için bu göreve talip olduğumu bildiririm" diye konuştu.

Ömer Aybar Kimdir;

26.09.1976 tarihinde Konya Ereğli'de dünyaya geldim. Ailemle beraber 1979 yılında Seydişehir’e yerleştim. İlkokul öğrenimimi Seydişehir Şehit Özgür Öncel İlköğretim Okulu'nda tamamladım. 1994 yılında esnaflık hayatıma adım atarak mesleğe başladım. 2006 yılında alaylar bir Mahallesine yerleştim. 12 yıldır bu mahallede ikamet ediyorum. 3 çocuk babasıyım şu an Seydişehir Sosyal Güvenlik Kurumu'nda çalışmaktayım. Gerek uzun süreden beri bu mahallede yaşamam gerek mahalle sakinleri ile aramdaki Dostluk ve kardeşlik münasebeti ile alaylar bir Mahallesi muhtarlığına adaylığımı koydum mahallemizdeki güncel sorunları yakından takip eden bir vatandaş olarak imkânlarım doğrultusunda elimden gelen hizmeti sunmaya çalışacağım.

Mahalle halkımızla birlikte oluşturacağımız kültürel ve sosyal platformlarla mahallemizde ki bütün insanları bir araya getirerek güzel bir ortam oluşturmayı hedefliyorum. Seçmenlerimizin vereceği destekle bu güzel hizmete talibim” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve seydisehirgundem.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.