whatsapp

Bağımsız Aday Çat, Alüminyumu işçilerine seslendi

SİYASET 19.03.2019 - 21:55, Güncelleme: 09.09.2021 - 14:46
 

Bağımsız Aday Çat, Alüminyumu işçilerine seslendi

Bağımsız Seydişehir Belediye Başkan Adayı Abdulkadir Çat, Eti Alüminyum Fabrikasını ziyaret ederek işçiler ile bir araya geldi.  Eti Alüminyum tesisleri ziyaretinde ilk olarak Genel Müdür Mehmet Arıkan'ı, Genel Müdür Yardımcılarını ve Birim müdürlerini ziyaret eden Belediye Başkan Adayı Çat seçim çalışmaları konusunda bir süre görüşmede bulundu.  Yemekhanede işçilere seslenen Çat, Seydişehir ekonomisinin can damarını oluşturan Eti Alüminyum Tesislerinin bölgenin önemli bir entegre tesisi olduğunu söyledi. Çat sözlerine, ‘’Özelleştirme sonrasında yapılan milyonlarca dolar yatırımla fabrika adeta baştan aşağı yenilenerek üretim kapasitesi artırıldı. Bizlerde bu tesisin kıymetini bilmemiz lazım. Siz işçi kardeşlerime de çalışmalarınız da başarılar dilerim’’ dedi.

Bağımsız Seydişehir Belediye Başkan Adayı Abdulkadir Çat, Eti Alüminyum Fabrikasını ziyaret ederek işçiler ile bir araya geldi. 
Eti Alüminyum tesisleri ziyaretinde ilk olarak Genel Müdür Mehmet Arıkan'ı, Genel Müdür Yardımcılarını ve Birim müdürlerini ziyaret eden Belediye Başkan Adayı Çat seçim çalışmaları konusunda bir süre görüşmede bulundu. 
Yemekhanede işçilere seslenen Çat, Seydişehir ekonomisinin can damarını oluşturan Eti Alüminyum Tesislerinin bölgenin önemli bir entegre tesisi olduğunu söyledi.

Çat sözlerine, ‘’Özelleştirme sonrasında yapılan milyonlarca dolar yatırımla fabrika adeta baştan aşağı yenilenerek üretim kapasitesi artırıldı. Bizlerde bu tesisin kıymetini bilmemiz lazım. Siz işçi kardeşlerime de çalışmalarınız da başarılar dilerim’’ dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve seydisehirgundem.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.