whatsapp

Bağımsız Aday Çat, Korkunun ecele faydası yoktur’!

SİYASET 20.02.2019 - 00:45, Güncelleme: 09.09.2021 - 14:46
 

Bağımsız Aday Çat, Korkunun ecele faydası yoktur’!

Bağımsız Seydişehir Belediye Başkan Adayı Abdulkadir Çat, yazılı bir açıklama yaparak son dakikada çıkartılan çakma bağımsız adaylara tepki gösterdi. Başkan Adayı Abdulkadir Çat yaptığı açıklamada şu ifadelere yer verdi: “Siyasi ahlak kurallarına yakışmayan bir harekette bulunmak suretiyle şahsımın ismine yakın bir kişiye aday listelerinin ilçe seçim kuruluna teslim edileceği son gün ve dakikada bağımsız belediye başkan adaylığı başvurusunda bulunduran zihniyet tam da kendilerine yakışanı yapmıştır. Seçimi kaybedeceğini anlayan malum zihniyete Seydişehir halkı gerekli cevabı 31 Mart’ta sandıkta verecektir. Ne yaparlarsa yapsınlar, halk nazarında yükselen başarı ve birlikteliğimizi asla ve asla engelleyemeyeceklerdir. Doğru, dürüst ve seviyeli bir anlayışıyla siyaset yapmak yerine, türlü ayak oyunları ile tamamen halkımızın kafasını bulandırmak maksadıyla hiçbir iddiası olmayan, kendi halinde ekmeğini kazanmanın peşinde olan bir kişiyi kandırmak suretiyle bağımsız aday yapanlar şunu çok iyi bilsin ki, milletimiz kimin ne yapmaya çalıştığının farkındadır. Biz bu şehre yakışır bir şekilde siyasi ahlak çerçevesinde çalışmalarımızı yapmaya ve dün olduğu gibi bugün de halkımızla kucaklaşmaya devam edeceğiz. İnanıyorum ki, Seyyid Harun Veli’nin yiğit evlatları, ahlaksız siyaset anlayışıyla hareket edenlere prim vermeyecek ve bu ahlaksızlıklarını onların yüzüne vuracaktır. Halkımızın aklıyla alay edenlerin derdi Seydişehir değil, seviyesiz siyaset anlayışıyla seçimi kazanarak kendi pisliklerini örtbas etmektir. Korkunun ecele faydası yoktur. Mertçe siyaset yapmak yerine namertçe siyaset yapmayı tercih edenlere milletimiz Osmanlı tokadını sandıkta indirecektir.” dedi.

Bağımsız Seydişehir Belediye Başkan Adayı Abdulkadir Çat, yazılı bir açıklama yaparak son dakikada çıkartılan çakma bağımsız adaylara tepki gösterdi.

Başkan Adayı Abdulkadir Çat yaptığı açıklamada şu ifadelere yer verdi:

“Siyasi ahlak kurallarına yakışmayan bir harekette bulunmak suretiyle şahsımın ismine yakın bir kişiye aday listelerinin ilçe seçim kuruluna teslim edileceği son gün ve dakikada bağımsız belediye başkan adaylığı başvurusunda bulunduran zihniyet tam da kendilerine yakışanı yapmıştır.

Seçimi kaybedeceğini anlayan malum zihniyete Seydişehir halkı gerekli cevabı 31 Mart’ta sandıkta verecektir. Ne yaparlarsa yapsınlar, halk nazarında yükselen başarı ve birlikteliğimizi asla ve asla engelleyemeyeceklerdir. Doğru, dürüst ve seviyeli bir anlayışıyla siyaset yapmak yerine, türlü ayak oyunları ile tamamen halkımızın kafasını bulandırmak maksadıyla hiçbir iddiası olmayan, kendi halinde ekmeğini kazanmanın peşinde olan bir kişiyi kandırmak suretiyle bağımsız aday yapanlar şunu çok iyi bilsin ki, milletimiz kimin ne yapmaya çalıştığının farkındadır.

Biz bu şehre yakışır bir şekilde siyasi ahlak çerçevesinde çalışmalarımızı yapmaya ve dün olduğu gibi bugün de halkımızla kucaklaşmaya devam edeceğiz. İnanıyorum ki, Seyyid Harun Veli’nin yiğit evlatları, ahlaksız siyaset anlayışıyla hareket edenlere prim vermeyecek ve bu ahlaksızlıklarını onların yüzüne vuracaktır. Halkımızın aklıyla alay edenlerin derdi Seydişehir değil, seviyesiz siyaset anlayışıyla seçimi kazanarak kendi pisliklerini örtbas etmektir. Korkunun ecele faydası yoktur. Mertçe siyaset yapmak yerine namertçe siyaset yapmayı tercih edenlere milletimiz Osmanlı tokadını sandıkta indirecektir.” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve seydisehirgundem.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.