whatsapp

Bağımsız aday Çat’tan Müsiad’a ziyaret

SİYASET 10.03.2019 - 02:25, Güncelleme: 09.09.2021 - 14:46
 

Bağımsız aday Çat’tan Müsiad’a ziyaret

Seydişehir İttifak’ın Bağımsız Belediye Başkan Adayı Abdülkadir Çat, seçim çalışmaları kapsamından Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneğini (Müsiad) ziyaret etti. Müsiad Başkanı Av. Mustafa Akman tarafından sıcak bir şekilde karşılanan Bağımsız aday Abdülkadir Çat, beraberinde Sadettin Kuyucak, Abdulkadir Aslan sıcak bir şekilde karşılandı. Görüşmede projelerinden söz eden Çat; ‘’SeydişehirBelediyesini halkımızla birlikte yöneteceğiz. Her insanın, her vatandaşın belediyede temsil edilmesi gerekmektedir. Sivil toplumun katılımının olmadığı bir yerel yönetimden söz etmek mümkün değildir.” dedi. Bağımsız İttifak’ın atmış olduğu adımı değerlendiren Müsiad dernek başkanı Mustafa Akman ise, Abdülkadir Çat’ ve ekibine başarı dileklerini iletti.

Seydişehir İttifak’ın Bağımsız Belediye Başkan Adayı Abdülkadir Çat, seçim çalışmaları kapsamından Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneğini (Müsiad) ziyaret etti.

Müsiad Başkanı Av. Mustafa Akman tarafından sıcak bir şekilde karşılanan Bağımsız aday Abdülkadir Çat, beraberinde Sadettin Kuyucak, Abdulkadir Aslan sıcak bir şekilde karşılandı.

Görüşmede projelerinden söz eden Çat; ‘’SeydişehirBelediyesini halkımızla birlikte yöneteceğiz. Her insanın, her vatandaşın belediyede temsil edilmesi gerekmektedir. Sivil toplumun katılımının olmadığı bir yerel yönetimden söz etmek mümkün değildir.” dedi.

Bağımsız İttifak’ın atmış olduğu adımı değerlendiren Müsiad dernek başkanı Mustafa Akman ise, Abdülkadir Çat’ ve ekibine başarı dileklerini iletti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve seydisehirgundem.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.