whatsapp

Bağımsız aday Çat, tıp bayramını kutladı

SİYASET 14.03.2019 - 12:45, Güncelleme: 09.09.2021 - 14:46
 

Bağımsız aday Çat, tıp bayramını kutladı

Bağımsız Seydişehir Belediye Başkan Adayı Abdulkadir Çat 14 Mart Tıp Bayramı münasebetiyle bir mesaj yayımlayarak sağlık alanında çalışanların bayramını kutladı. Çat,  ‘’Günün her anında yer ve mekân farkı gözetmeksizin her zaman göreve hazır olan sağlık çalışanları yaptıkları başarılı çalışmalarla büyük işler icra ederek insanların sağlıklı bir yaşam sürmesi için ellerinden gelenin en iyisini yapmanın gayreti içerisindedirler. Bilime ve insanlığa hizmet etme noktasında çok önemli bir görevi yerine getiren sağlık çalışanları hastanelerde, sağlık ocaklarında, aile hekimliklerinde görev yaparak önemli bir görevi özveriyle yerine getirmektedirler. Bu denli önemli bir mesleği ifa eden, yaşadıkları tüm zorluklara rağmen kendi dertlerini bir kenara bırakarak insanların dertlerine derman olabilmenin mücadelesini veren sağlık çalışanlarımıza toplum olarak bizlerde her zaman yardımcı olmalıyız. Ülkemizin en ücra köşesinde bile görev almaktan çekinmeyen, insan hayatının her şeyden önemli olduğu bilinciyle azimle çalışan karşılaştıkları zorluklara rağmen pes yetmek yerine, başarma arzusuyla canla başla mücadele ederek sonsuz sabır ve üstün gayret ile çalışan tüm sağlık çalışanlarımızın insanlar üzerindeki emeklerini asla göz ardı etmemeliyiz. Onlara şiddetle değil, sevgi, saygı ve hoşgörü çerçevesinde yaklaşmalı, ihtiyaç duymaları halinde her zaman onların yanında olmalıyız. Bu duygu ve düşüncelerle kutsal bir görevi layıkıyla yerine getirmenin gayreti içerisinde olan hekimlerimize, hemşirelerimize ve tüm sağlık çalışanlarına bugüne kadar verdikleri ve bundan sonra verecekleri hizmetlerden dolayı teşekkür eder ve 14 Mart Tıp bayramlarını en kalbi duygularımla kutlar, çalışmalarında başarılar diler, saygı ve hürmetlerimi sunarım dedi.

Bağımsız Seydişehir Belediye Başkan Adayı Abdulkadir Çat 14 Mart Tıp Bayramı münasebetiyle bir mesaj yayımlayarak sağlık alanında çalışanların bayramını kutladı.

Çat,  ‘’Günün her anında yer ve mekân farkı gözetmeksizin her zaman göreve hazır olan sağlık çalışanları yaptıkları başarılı çalışmalarla büyük işler icra ederek insanların sağlıklı bir yaşam sürmesi için ellerinden gelenin en iyisini yapmanın gayreti içerisindedirler. Bilime ve insanlığa hizmet etme noktasında çok önemli bir görevi yerine getiren sağlık çalışanları hastanelerde, sağlık ocaklarında, aile hekimliklerinde görev yaparak önemli bir görevi özveriyle yerine getirmektedirler. Bu denli önemli bir mesleği ifa eden, yaşadıkları tüm zorluklara rağmen kendi dertlerini bir kenara bırakarak insanların dertlerine derman olabilmenin mücadelesini veren sağlık çalışanlarımıza toplum olarak bizlerde her zaman yardımcı olmalıyız.

Ülkemizin en ücra köşesinde bile görev almaktan çekinmeyen, insan hayatının her şeyden önemli olduğu bilinciyle azimle çalışan karşılaştıkları zorluklara rağmen pes yetmek yerine, başarma arzusuyla canla başla mücadele ederek sonsuz sabır ve üstün gayret ile çalışan tüm sağlık çalışanlarımızın insanlar üzerindeki emeklerini asla göz ardı etmemeliyiz. Onlara şiddetle değil, sevgi, saygı ve hoşgörü çerçevesinde yaklaşmalı, ihtiyaç duymaları halinde her zaman onların yanında olmalıyız.

Bu duygu ve düşüncelerle kutsal bir görevi layıkıyla yerine getirmenin gayreti içerisinde olan hekimlerimize, hemşirelerimize ve tüm sağlık çalışanlarına bugüne kadar verdikleri ve bundan sonra verecekleri hizmetlerden dolayı teşekkür eder ve 14 Mart Tıp bayramlarını en kalbi duygularımla kutlar, çalışmalarında başarılar diler, saygı ve hürmetlerimi sunarım dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve seydisehirgundem.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.