whatsapp

Bahşiş toplamaya çıkmışlardı! Yakalandılar

SİVİL TOPLUM 16.05.2021 - 12:09, Güncelleme: 09.09.2021 - 14:46
 

Bahşiş toplamaya çıkmışlardı! Yakalandılar

Konya’nın Seydişehir ilçesinde kendilerini Ramazan davulcusuymuş gibi tanıtıp bahşiş toplamak isteyen kişiler polis ekiplerince yakalandı. Paralara el konuldu. Seydişehir’de Ramazan davulu çalan ve bu nedenle bayram günlerinde vatandaştan bahşiş adı altında para toplamak isteyen sahte davulcular polis ve zabıta ekiplerince gözaltına alındı. Ramazan davulcuları listesine kayıtlı olmayan bazı kişiler şehre dışardan gelip vatandaşlardan para koparmak için çeşitli yollara başvurdular. Şikâyet üzerine polis ve zabıta ekiplerince yakalandılar. Emniyete götürülen kişilerin topladıkları paralara el konulurken ifadeleri alınan kişiler serbest bırakıldı. Emniyet yetkilileri, ‘’Sahte Ramazan davulcuları Seydişehir dışından gelen kişiler olup gözaltına alındı. Paralara el kondu. Sorgularının ardından serbest bırakıldı.’’

Konya’nın Seydişehir ilçesinde kendilerini Ramazan davulcusuymuş gibi tanıtıp bahşiş toplamak isteyen kişiler polis ekiplerince yakalandı. Paralara el konuldu.

Seydişehir’de Ramazan davulu çalan ve bu nedenle bayram günlerinde vatandaştan bahşiş adı altında para toplamak isteyen sahte davulcular polis ve zabıta ekiplerince gözaltına alındı.

Ramazan davulcuları listesine kayıtlı olmayan bazı kişiler şehre dışardan gelip vatandaşlardan para koparmak için çeşitli yollara başvurdular. Şikâyet üzerine polis ve zabıta ekiplerince yakalandılar.

Emniyete götürülen kişilerin topladıkları paralara el konulurken ifadeleri alınan kişiler serbest bırakıldı.

Emniyet yetkilileri, ‘’Sahte Ramazan davulcuları Seydişehir dışından gelen kişiler olup gözaltına alındı. Paralara el kondu. Sorgularının ardından serbest bırakıldı.’’

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve seydisehirgundem.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.