whatsapp

Bakan Kurum, Müsiad’ı ziyaret etti

SİYASET 25.02.2019 - 02:02, Güncelleme: 09.09.2021 - 14:46
 

Bakan Kurum, Müsiad’ı ziyaret etti

Seydişehir Atık Su Arıtma Tesisinin açılışını yapmak üzere Seydişehir’e gelen Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum, Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği (MÜSİAD) Seydişehir Şubesi’ni de ziyaret etti. Başkan Av. Uzm. Arb. Mustafa Akman ve yönetim kurulu ile görüşen Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum’a, termal turizm, Kuğulu vadisi, organize sanayi bölgelerinin geliştirilmesi, savunma sanayinin geliştirilmesi, alüminyum teşvik bölgesi gibi birçok konuda bölgenin gelişimine katkı sağlayacak konular hakkında bilgi verdi. Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum ; “Talepler ile ilgili olarak, Ak Parti iktidarı ile bölgede kurulacak üçlü sacayağının işletileceğini, bölgenin gelişmesi ve kalkınması için her türlü desteğe ve iş birliğine, geliştireceğiniz projelere destek vermeye hazırız” dedi.  MÜSİAD Seydişehir Şube Başkanı Av. Uzm. Arb. Mustafa Akman’da “Şubelerinin yalnızca Seydişehir değil Beyşehir Bozkır Yalıhüyük ve tüm bölgede, ortak sinerji ve üyeleri ile bölgenin gelişmesi üretimin ve istihdamın artması için gayret ettiklerini. Öncelikli olarak bölgenin gelişmesi için Termal, tarih ve göl turizmi, organize sanayi bölgelerinin geliştirilmesi, alüminyum teşvik bölgesi ilan edilmesi, savunma sanayi gibi birçok konuda hayata geçirmeyi planladığımız ve hazırlıklarını sürdürdüğümüz projelerimiz var. Bu projelerimizi önümüzdeki dönemlerde hayata geçirmek için çalışıyoruz” diye konuştu.  Hediye takdimi ardından ziyaret sona erdi.

Seydişehir Atık Su Arıtma Tesisinin açılışını yapmak üzere Seydişehir’e gelen Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum, Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği (MÜSİAD) Seydişehir Şubesi’ni de ziyaret etti. Başkan Av. Uzm. Arb. Mustafa Akman ve yönetim kurulu ile görüşen Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum’a, termal turizm, Kuğulu vadisi, organize sanayi bölgelerinin geliştirilmesi, savunma sanayinin geliştirilmesi, alüminyum teşvik bölgesi gibi birçok konuda bölgenin gelişimine katkı sağlayacak konular hakkında bilgi verdi.

Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum ; “Talepler ile ilgili olarak, Ak Parti iktidarı ile bölgede kurulacak üçlü sacayağının işletileceğini, bölgenin gelişmesi ve kalkınması için her türlü desteğe ve iş birliğine, geliştireceğiniz projelere destek vermeye hazırız” dedi. 

MÜSİAD Seydişehir Şube Başkanı Av. Uzm. Arb. Mustafa Akman’da “Şubelerinin yalnızca Seydişehir değil Beyşehir Bozkır Yalıhüyük ve tüm bölgede, ortak sinerji ve üyeleri ile bölgenin gelişmesi üretimin ve istihdamın artması için gayret ettiklerini. Öncelikli olarak bölgenin gelişmesi için Termal, tarih ve göl turizmi, organize sanayi bölgelerinin geliştirilmesi, alüminyum teşvik bölgesi ilan edilmesi, savunma sanayi gibi birçok konuda hayata geçirmeyi planladığımız ve hazırlıklarını sürdürdüğümüz projelerimiz var. Bu projelerimizi önümüzdeki dönemlerde hayata geçirmek için çalışıyoruz” diye konuştu.  Hediye takdimi ardından ziyaret sona erdi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve seydisehirgundem.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.