whatsapp

Bakan Süleyman Soylu Seydişehir''de

SİYASET 16.03.2019 - 14:42, Güncelleme: 09.09.2021 - 14:46
 

Bakan Süleyman Soylu Seydişehir''de

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu Konyanın Seydişehir İlçesinde miting yaptı.  Helikopterle Seydişehir’e gelen İçişleri Bakanı Süleyman Soyluyu Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Ugur İbrahim Altay, Konya Milletvekilleri karşıladı.  Seydişehir Milli İrade Meydanında düzenlene programa ilk önce Sahneye Mustafa Yıldızdoğan konser verdi daha sonra da Soylu halka seslendi. İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, "Bu millet Allah'a şükür bugün dimdik ayaktadır. Amerika saldırsa da ayakta, Avrupa saldırsa da ayakta, her türlü kumpası kurmaya çalışsalar da ayakta, Kandil’e, teröre destek verseler de ayakta. Biz büyük bir milletiz." dedi. Soylu, Konya'nın Seydişehir ilçesindeki 15 Temmuz İrade Meydanı'nda düzenlenen mitingde, maruz kaldığı her saldırıya rağmen haktan, hukuktan ayrılmadan vatanına ve bayrağına sahip çıkan Türk milletiyle gurur duyduğunu söyledi. Ülkenin yıllarca birçok sıkıntıyla karşı karşıya bırakıldığını ifade eden Soylu, şunları dile getirdi: "Bu ülkede başbakan astılar, bu ülkede bakanları astılar. Sadece Adnan Menderes'i asmadılar. Size, bize, ‘Ey anneler, babalar, bu ülkeyi sahiplenmeye çalışmayın. Bu ülkenin efendilerinden bu ülkeyi almaya çalışmayın. Sonunuz onlar gibi olur. Çocuklarınızı bu işlere bulaştırmayın.' dediler. 60 darbe, 71 darbe, 80 darbe, 28 Şubat darbe, 27 Nisan, en son o Amerikan uşağı Pensilvanya’daki şarlatanın 15 Temmuz’da yapmak istediği darbe. Bütün bunlarla bitti mi? Hayır, bitmedi. Son 6-7 yılda anamızdan emdiğimiz sütü burnumuzdan getirdiler. Gezi olayları, 17-25 Aralık darbesi, 6-7 Ekim olayları, ardından 7 Haziran'dan sonra seçimlerde HDP 2-3 puan fazla alınca oraları yaktı, yıktı." Soylu, 15 Temmuz’daki darbe girişiminden sonra da ülke üzerinde planlar kurulmaya devam edildiğine dikkati çekerek, Irak’ın kuzeyinde devlet kurulmak istendiğini, Amerika ile Avrupa’ya güvenip referandum yaparak, "Evet, biz bu devleti burada oluşturacağız." dediklerini ama bunu Cumhurbaşkanı Erdoğan’nın engellediğini söyledi. Yaklaşan yerel seçimler nedeniyle artan ülkeyi zayıflatmaya yönelik hamlelere karşı milletin Cumhur İttifakı’nın yanında olduğunu dile getiren Soylu, milletten aldıkları güçle dimdik durmaya devam edeceklerini dile getirdi.

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu Konyanın Seydişehir İlçesinde miting yaptı.  Helikopterle Seydişehir’e gelen İçişleri Bakanı Süleyman Soyluyu Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Ugur İbrahim Altay, Konya Milletvekilleri karşıladı.

 Seydişehir Milli İrade Meydanında düzenlene programa ilk önce Sahneye Mustafa Yıldızdoğan konser verdi daha sonra da Soylu halka seslendi.

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, "Bu millet Allah'a şükür bugün dimdik ayaktadır. Amerika saldırsa da ayakta, Avrupa saldırsa da ayakta, her türlü kumpası kurmaya çalışsalar da ayakta, Kandil’e, teröre destek verseler de ayakta. Biz büyük bir milletiz." dedi.

Soylu, Konya'nın Seydişehir ilçesindeki 15 Temmuz İrade Meydanı'nda düzenlenen mitingde, maruz kaldığı her saldırıya rağmen haktan, hukuktan ayrılmadan vatanına ve bayrağına sahip çıkan Türk milletiyle gurur duyduğunu söyledi.
Ülkenin yıllarca birçok sıkıntıyla karşı karşıya bırakıldığını ifade eden Soylu, şunları dile getirdi:

"Bu ülkede başbakan astılar, bu ülkede bakanları astılar. Sadece Adnan Menderes'i asmadılar. Size, bize, ‘Ey anneler, babalar, bu ülkeyi sahiplenmeye çalışmayın. Bu ülkenin efendilerinden bu ülkeyi almaya çalışmayın. Sonunuz onlar gibi olur. Çocuklarınızı bu işlere bulaştırmayın.' dediler. 60 darbe, 71 darbe, 80 darbe, 28 Şubat darbe, 27 Nisan, en son o Amerikan uşağı Pensilvanya’daki şarlatanın 15 Temmuz’da yapmak istediği darbe. Bütün bunlarla bitti mi? Hayır, bitmedi. Son 6-7 yılda anamızdan emdiğimiz sütü burnumuzdan getirdiler. Gezi olayları, 17-25 Aralık darbesi, 6-7 Ekim olayları, ardından 7 Haziran'dan sonra seçimlerde HDP 2-3 puan fazla alınca oraları yaktı, yıktı."
Soylu, 15 Temmuz’daki darbe girişiminden sonra da ülke üzerinde planlar kurulmaya devam edildiğine dikkati çekerek, Irak’ın kuzeyinde devlet kurulmak istendiğini, Amerika ile Avrupa’ya güvenip referandum yaparak, "Evet, biz bu devleti burada oluşturacağız." dediklerini ama bunu Cumhurbaşkanı Erdoğan’nın engellediğini söyledi.
Yaklaşan yerel seçimler nedeniyle artan ülkeyi zayıflatmaya yönelik hamlelere karşı milletin Cumhur İttifakı’nın yanında olduğunu dile getiren Soylu, milletten aldıkları güçle dimdik durmaya devam edeceklerini dile getirdi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve seydisehirgundem.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.