whatsapp

Balkondan Düşen Engelli Genç Öldü

ASAYİŞ 19.08.2017 - 17:11, Güncelleme: 09.09.2021 - 14:46
 

Balkondan Düşen Engelli Genç Öldü

Konya’nın Seydişehir ilçesinde bir Apartmanın 2. katının balkonundan düşen engelli genç, yaşamını yitirdi.
Alınan bilgiye göre, Necati Kalaycıoğlu Caddesi'nde bir apartmanın 2. katındaki satın aldıkları daireye giden bedensel engelli Ramazan Işık (24), evin içini bir süre gezdikten sonra balkona çıktı. Balkondan dengesini kaybederek toprak zemine düşen Işık, kaldırıldığı Seydişehir Devlet Hastanesinde yapılan müdahaleye rağmen kurtarılamadı. Işık'ın, 2015 yılında İlçe Milli Eğitim Müdürlüğünde göreve başladığı, bakmaya gittiği evi de evlenme düşüncesiyle kısa süre önce aldığı öğrenildi.
Konya’nın Seydişehir ilçesinde bir Apartmanın 2. katının balkonundan düşen engelli genç, yaşamını yitirdi.

Alınan bilgiye göre, Necati Kalaycıoğlu Caddesi'nde bir apartmanın 2. katındaki satın aldıkları daireye giden bedensel engelli Ramazan Işık (24), evin içini bir süre gezdikten sonra balkona çıktı.
Balkondan dengesini kaybederek toprak zemine düşen Işık, kaldırıldığı Seydişehir Devlet Hastanesinde yapılan müdahaleye rağmen kurtarılamadı.
Işık'ın, 2015 yılında İlçe Milli Eğitim Müdürlüğünde göreve başladığı, bakmaya gittiği evi de evlenme düşüncesiyle kısa süre önce aldığı öğrenildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve seydisehirgundem.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.