whatsapp

Ballı Susamlı Leblebi Üretildi

EKONOMİ 02.10.2017 - 18:10, Güncelleme: 09.09.2021 - 14:46
 

Ballı Susamlı Leblebi Üretildi

Seydişehir'de bir firma tüketicilerin farklı lezzetler tatma talebini dikkate alarak ballı susamlı leblebi üretti.
Firma sahibi  Eyüp Şenarslan, yaptığı açıklamada, tüketicilerin farklı lezzet arayışı noktasında ürün çeşitliliğini artırarak ballı susamlı leblebi üretimine başladıklarını söyledi. Seydişehir'de 800 yıldır leblebi üretildiğine dikkati çeken Şenarslan, şöyle konuştu:  "İlçemizde tuzlu, kırık, acı biberli, sade, çift kavurmalı leblebi üretimi yapılıyordu zaten. Biz de müşterilerimizden gelen istek üzerine ballı-susamlı çeşidini ürettik.  Seydişehir leblebisini daha kaliteli hale getirmek için çaba gösteriyoruz. Son yıllarda tüketicilerimiz farklı damak zevki arayışına girdi. Bu da yeni ürünlerin oluşmasına zemin oluşturdu." Bal ile susamı buluşturup ballı-susamlı leblebiyi yaptıklarını ifade eden üretici Şenarslan, ortaya çıkan lezzeti tüketicilerin beğendiğini söyledi.
Seydişehir'de bir firma tüketicilerin farklı lezzetler tatma talebini dikkate alarak ballı susamlı leblebi üretti.

Firma sahibi  Eyüp Şenarslan, yaptığı açıklamada, tüketicilerin farklı lezzet arayışı noktasında ürün çeşitliliğini artırarak ballı susamlı leblebi üretimine başladıklarını söyledi.
Seydişehir'de 800 yıldır leblebi üretildiğine dikkati çeken Şenarslan, şöyle konuştu: 
"İlçemizde tuzlu, kırık, acı biberli, sade, çift kavurmalı leblebi üretimi yapılıyordu zaten. Biz de müşterilerimizden gelen istek üzerine ballı-susamlı çeşidini ürettik.  Seydişehir leblebisini daha kaliteli hale getirmek için çaba gösteriyoruz. Son yıllarda tüketicilerimiz farklı damak zevki arayışına girdi. Bu da yeni ürünlerin oluşmasına zemin oluşturdu."
Bal ile susamı buluşturup ballı-susamlı leblebiyi yaptıklarını ifade eden üretici Şenarslan, ortaya çıkan lezzeti tüketicilerin beğendiğini söyledi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve seydisehirgundem.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.