whatsapp

Barodan emniyet müdürüne ziyaret

ASAYİŞ 03.09.2018 - 23:32, Güncelleme: 09.09.2021 - 14:46
 

Barodan emniyet müdürüne ziyaret

Seydişehir Baro Temsilcisi Ebru Altıok  bir  grup Avukat yeni  hizmet binasına taşınan Emniyet Müdürü Kasım Özdemir’e  hayırlı olsun ziyaret bulundular. Emniyet Müdürü Kasım Özdemir "İlçemizin ve ülkemizin başarısı için çalışıyoruz." dedi Baro temsilcisi Ebru Altıok” İlçemizin huzur ve asayişi için gece gündüz demeden çalışan emniyet teşkilatımıza başarılar diliyoruz. Yeni  hizmet binaları  hayırlı olmasını diliyorum” dedi.

Seydişehir Baro Temsilcisi Ebru Altıok  bir  grup Avukat yeni  hizmet binasına taşınan Emniyet Müdürü Kasım Özdemir’e  hayırlı olsun ziyaret bulundular.

Emniyet Müdürü Kasım Özdemir "İlçemizin ve ülkemizin başarısı için çalışıyoruz." dedi

Baro temsilcisi Ebru Altıok” İlçemizin huzur ve asayişi için gece gündüz demeden çalışan emniyet teşkilatımıza başarılar diliyoruz. Yeni  hizmet binaları  hayırlı olmasını diliyorum” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve seydisehirgundem.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.