whatsapp

Başkan adayı Çat zulümle abat olunmaz

SİYASET 21.03.2019 - 14:40, Güncelleme: 09.09.2021 - 14:46
 

Başkan adayı Çat zulümle abat olunmaz

Bağımsız Seydişehir Belediye Başkan Adayı Abdülkadir Çat seçim çalışmaları kapsamında merkeze bağlı taşra mahallelere gerçekleştirdiği ziyaretlerle vatandaşlardan destek istemeye devam ediyor.  Beraberindeki heyet ile birlikte Seydişehir merkeze bağlı Kızılca, Gökhüyük, Gevrekli ve Taraşçı Mahallesi'ni ziyaret eden Bağımsız Belediye Başkan Adayı Abdulkadir Çat buralarda yaptığı konuşmada; artık seçim sürecinin sonuna doğru yaklaşmaktayız. Siz değerli hemşerilerimden ricam ülkemizin ve şehrimizin geleceği açısından mutlaka sandığa giderek tercihinizi kullanmanızdır. 31 Mart'ta sandığa vardığınız da 2009 - 2014 ile 2014 - 2019 dönemlerini iyi bir şekilde mukayese ederek oy kullanmanızdır. Belediye başkanlığımız döneminde yapmış olduğumuz hizmetlerde şehrimizin her bölgesine kardeşlik hukukumuzu gözeterek eşit bir şekilde hizmet etmenin gayreti içerisinde oldum. Hangi siyasi görüşten olursa olsun her bir hemşerimiz bizim için aynı değerdedir ve bizim kardeşimizdir. Siyasi hayatımız boyunca bizim tek derdimiz hemşerilerimizin gönüllerinde yer edinebilmek olmuştur dedi. Biz her zaman seviyeli ve ahlaklı bir seçim döneminin geçmesi temennisinde bulunurken, maalesef birilerinin bundan uzak bir anlayışla, şahsımı ve beraber yol yürüdüğümüz arkadaşlarımızı hedef almak suretiyle hain, değnekci gibi söylemlerde bulunması nezaketsiz ve yakışık almayan ifadelerdir diyen Bağımsız Seydişehir Belediye Başkan Adayı Abdulkadir Çat bu seviyesiz lafları edenlere tavsiyem özellikle kendi etrafına bakmalarıdır. Kendinden olmayanların ekmeğiyle oynamayı veya başka bir yerlere sürmeyi marifet sananlar şunu çok iyi bilsinler ki zulümle abat olunmaz. Ne istersiniz ekmeğinin derdinde olan kardeşlerimizden ayıptır, günahtır.  Biz hiç kimseyi ayrıştırma gibi bir girişimde bulunmadık. Siyasi görüşü ne olursa olsun bu şehirin en ücra köşesindeki kardeşimiz bizim için değerlidir. Biz herkesi kucaklamak için bir yola çıktık. Her zaman adaletten yana olduk. İnanıyorum ki halkımız zulüm etmeyi kendine ilke edinenlere gerekli cevabı sandıkta verecektir. Sizlerin verdiği destekle 31 Mart akşamı zaferimizi birlikte kutlayacağız. Birilerine halka rağmen siyaset yapılamayacağı gerçeğini bir kez daha göstererek birlikte başaracağız dedi.

Bağımsız Seydişehir Belediye Başkan Adayı Abdülkadir Çat seçim çalışmaları kapsamında merkeze bağlı taşra mahallelere gerçekleştirdiği ziyaretlerle vatandaşlardan destek istemeye devam ediyor. 
Beraberindeki heyet ile birlikte Seydişehir merkeze bağlı Kızılca, Gökhüyük, Gevrekli ve Taraşçı Mahallesi'ni ziyaret eden Bağımsız Belediye Başkan Adayı Abdulkadir Çat buralarda yaptığı konuşmada; artık seçim sürecinin sonuna doğru yaklaşmaktayız. Siz değerli hemşerilerimden ricam ülkemizin ve şehrimizin geleceği açısından mutlaka sandığa giderek tercihinizi kullanmanızdır. 31 Mart'ta sandığa vardığınız da 2009 - 2014 ile 2014 - 2019 dönemlerini iyi bir şekilde mukayese ederek oy kullanmanızdır. Belediye başkanlığımız döneminde yapmış olduğumuz hizmetlerde şehrimizin her bölgesine kardeşlik hukukumuzu gözeterek eşit bir şekilde hizmet etmenin gayreti içerisinde oldum. Hangi siyasi görüşten olursa olsun her bir hemşerimiz bizim için aynı değerdedir ve bizim kardeşimizdir. Siyasi hayatımız boyunca bizim tek derdimiz hemşerilerimizin gönüllerinde yer edinebilmek olmuştur dedi.
Biz her zaman seviyeli ve ahlaklı bir seçim döneminin geçmesi temennisinde bulunurken, maalesef birilerinin bundan uzak bir anlayışla, şahsımı ve beraber yol yürüdüğümüz arkadaşlarımızı hedef almak suretiyle hain, değnekci gibi söylemlerde bulunması nezaketsiz ve yakışık almayan ifadelerdir diyen Bağımsız Seydişehir Belediye Başkan Adayı Abdulkadir Çat bu seviyesiz lafları edenlere tavsiyem özellikle kendi etrafına bakmalarıdır. Kendinden olmayanların ekmeğiyle oynamayı veya başka bir yerlere sürmeyi marifet sananlar şunu çok iyi bilsinler ki zulümle abat olunmaz. Ne istersiniz ekmeğinin derdinde olan kardeşlerimizden ayıptır, günahtır.  Biz hiç kimseyi ayrıştırma gibi bir girişimde bulunmadık. Siyasi görüşü ne olursa olsun bu şehirin en ücra köşesindeki kardeşimiz bizim için değerlidir. Biz herkesi kucaklamak için bir yola çıktık. Her zaman adaletten yana olduk. İnanıyorum ki halkımız zulüm etmeyi kendine ilke edinenlere gerekli cevabı sandıkta verecektir. Sizlerin verdiği destekle 31 Mart akşamı zaferimizi birlikte kutlayacağız. Birilerine halka rağmen siyaset yapılamayacağı gerçeğini bir kez daha göstererek birlikte başaracağız dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve seydisehirgundem.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.