whatsapp

Başkan Tutal, 4 yılını değerlendirdi

BELEDİYE 23.01.2018 - 16:01, Güncelleme: 09.09.2021 - 14:46
 

Başkan Tutal, 4 yılını değerlendirdi

Seydişehir Belediye Başkanı Mehmet Tutal, yaklaşık 4 yıllık çalışmalarıyla ilgili genel bir değerlendirme yaptı.
4  yılda çok sayıda projeyi hayata geçirdiklerini belirten Mehmet Tutal, yaptığı açıklamada göreve geldikleri  2014 yılından itibaren yaklaşık 4 yıldır vaat ettikleri birçok projeyi hayata geçirdiklerini söyledi. Sürekli hizmet üretmek için gece gündüz çalışmaya devam ettiklerinin altını çizen Tutal, ‘’Söz verdiğimiz projelerimiz dışında birçok çalışmayı da hayata geçirdik. Meclis üyelerimiz ve çalışma arkadaşlarımız ile sürekli bir gayret içerisindeyiz. İlçemiz için memleketimiz için neler yapabiliriz, ne tür projeler geliştirebiliriz gayreti içerisindeyiz. Halkımız ile aramızda gönül bağı kurduk. Biz tüm vaktimizi ve gücümüzü halkımıza hizmet etmeye adadık. Bizler hizmet etmenin mutluluğu içerisindeyiz. Allah’ın izniyle yeni ve daha büyük projeler ile yolumuza devam edeceğiz . 2018 yılının toparlanma  olacak. Farklı hizmetlerle atılım yılı olacak.’’dedi.
Seydişehir Belediye Başkanı Mehmet Tutal, yaklaşık 4 yıllık çalışmalarıyla ilgili genel bir değerlendirme yaptı.

4  yılda çok sayıda projeyi hayata geçirdiklerini belirten Mehmet Tutal, yaptığı açıklamada göreve geldikleri  2014 yılından itibaren yaklaşık 4 yıldır vaat ettikleri birçok projeyi hayata geçirdiklerini söyledi.
Sürekli hizmet üretmek için gece gündüz çalışmaya devam ettiklerinin altını çizen Tutal, ‘’Söz verdiğimiz projelerimiz dışında birçok çalışmayı da hayata geçirdik. Meclis üyelerimiz ve çalışma arkadaşlarımız ile sürekli bir gayret içerisindeyiz. İlçemiz için memleketimiz için neler yapabiliriz, ne tür projeler geliştirebiliriz gayreti içerisindeyiz. Halkımız ile aramızda gönül bağı kurduk. Biz tüm vaktimizi ve gücümüzü halkımıza hizmet etmeye adadık. Bizler hizmet etmenin mutluluğu içerisindeyiz. Allah’ın izniyle yeni ve daha büyük projeler ile yolumuza devam edeceğiz . 2018 yılının toparlanma  olacak. Farklı hizmetlerle atılım yılı olacak.’’dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve seydisehirgundem.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.