whatsapp

Başkan Tutal, belediyeye ait tarlalara çift sürmeye gitti

BELEDİYE 04.05.2021 - 17:02, Güncelleme: 09.09.2021 - 14:46
 

Başkan Tutal, belediyeye ait tarlalara çift sürmeye gitti

Büyükşehir yasasıyla birlikte Seydişehir Belediyesi mülkiyetine geçen suğla ovasındaki 270 bin metrekare arazilerin ekimine başladı. Arazilere kabak ekimi yapıldığını ifade eden Belediye Başkanı Mehmet Tutal, Belediyeye yeni gelirler kazandırdıklarını belirtti. Arazi ekimine kendisinin de katıldığını kaydeden Tutal, “Suğla ovasında yer alan tarım arazilerimiz ekonomiye kazandırıyoruz. Geçtiğimiz yıllarda ilçemizde açtığımız hububat borsası gibi yatırımlarımız Seydişehir’imizin tarımsal üretimine büyük katkı sağlamıştı. Arazilerimize tahıl ürünleri ve kabak ekimi gerçekleştiriyoruz. Bugün de Suğla ovasında bulunan tarım arazilerimizde kabak ekimi gerçekleştiriyoruz. Elde edeceğimiz ürünlerin haşatıyla birlikte ihtiyaç sahibi ailelerimize yardımda bulunacağız. İnşallah yağmur bereketiyle birlikte bu ürünlerimizin rekoltesi bu sene daha da artarak şehrimiz ekonomisine daha fazla katma değer sağlar” diye konuştu.

Büyükşehir yasasıyla birlikte Seydişehir Belediyesi mülkiyetine geçen suğla ovasındaki 270 bin metrekare arazilerin ekimine başladı.

Arazilere kabak ekimi yapıldığını ifade eden Belediye Başkanı Mehmet Tutal,

Belediyeye yeni gelirler kazandırdıklarını belirtti.

Arazi ekimine kendisinin de katıldığını kaydeden Tutal, “Suğla ovasında yer alan tarım arazilerimiz ekonomiye kazandırıyoruz. Geçtiğimiz yıllarda ilçemizde açtığımız hububat borsası gibi yatırımlarımız Seydişehir’imizin tarımsal üretimine büyük katkı sağlamıştı. Arazilerimize tahıl ürünleri ve kabak ekimi gerçekleştiriyoruz. Bugün de Suğla ovasında bulunan tarım arazilerimizde kabak ekimi gerçekleştiriyoruz. Elde edeceğimiz ürünlerin haşatıyla birlikte ihtiyaç sahibi ailelerimize yardımda bulunacağız. İnşallah yağmur bereketiyle birlikte bu ürünlerimizin rekoltesi bu sene daha da artarak şehrimiz ekonomisine daha fazla katma değer sağlar” diye konuştu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve seydisehirgundem.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.