whatsapp

Başkan Tutal'dan hayvan pazarına ziyaret

BELEDİYE 20.08.2018 - 14:40, Güncelleme: 09.09.2021 - 14:46
 

Başkan Tutal'dan hayvan pazarına ziyaret

Seydişehir Belediye Başkanı Mehmet Tutal, Kızılcalar Mahallesi'ndeki kurbanlık hayvan pazarını ziyaret etti. Kurbanlık satıcıları ve vatandaşların bayramını kutlayan Tutal, yaptığı açıklamada, bu yıl hayvan pazarının daha iyi şartlara sahip olması yönünde çalışma yürüttüklerini belirtti. Kurbanlık hayvan satış alanında herhangi bir aksaklık yaşanmamasının sevindirici olduğunu söyleyen Tutal, "Halkımızın daha rahat alışveriş yapabilmesi amacıyla tüm tedbirlerimizi aldık. Amacımız buranın bölgeye örnek olacak bir hayvan pazarı olmasıdır. Üreticilerimize bol kazançlar diler, tüm hemşerilerimizin Kurban Bayramı’nı tebrik ederim." dedi. Programa Kaymakam Aydın Erdoğan, Belediye Başkanı Mehmet Tutal, AK Parti İlçe Başkanı Mustafa Konurer, İlçe Müftüsü Adem Bebek , Belediye meclis üyeleriyle, Muhtarlar , Stk Başkanları , Birim Müdürleri ve vatandaşlar katıldı.

Seydişehir Belediye Başkanı Mehmet Tutal, Kızılcalar Mahallesi'ndeki kurbanlık hayvan pazarını ziyaret etti.

Kurbanlık satıcıları ve vatandaşların bayramını kutlayan Tutal, yaptığı açıklamada, bu yıl hayvan pazarının daha iyi şartlara sahip olması yönünde çalışma yürüttüklerini belirtti.
Kurbanlık hayvan satış alanında herhangi bir aksaklık yaşanmamasının sevindirici olduğunu söyleyen Tutal, "Halkımızın daha rahat alışveriş yapabilmesi amacıyla tüm tedbirlerimizi aldık. Amacımız buranın bölgeye örnek olacak bir hayvan pazarı olmasıdır. Üreticilerimize bol kazançlar diler, tüm hemşerilerimizin Kurban Bayramı’nı tebrik ederim." dedi.

Programa Kaymakam Aydın Erdoğan, Belediye Başkanı Mehmet Tutal, AK Parti İlçe Başkanı Mustafa Konurer, İlçe Müftüsü Adem Bebek , Belediye meclis üyeleriyle, Muhtarlar , Stk Başkanları , Birim Müdürleri ve vatandaşlar katıldı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve seydisehirgundem.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.