whatsapp

Başkan Tutal, esnafa maske dağıttı

BELEDİYE 05.05.2020 - 12:17, Güncelleme: 09.09.2021 - 14:46
 

Başkan Tutal, esnafa maske dağıttı

Seydişehir Belediye Başkanı Mehmet Tutal, Korona virüs tedbirleri kapsamında esnaf ve vatandaşlara maske dağıttı. Maske dağıtımı sırasında esnaf ve vatandaşlara "zorunlu olmadıkça evinizden çıkmayın" uyarısında bulunan Başkan Tutal, belediye olarak İçişleri Bakanlığı ve Sağlık Bakanlığının yayınlamış olduğu genelge ve talimatları uyguladıklarını kaydetti. İlçe genelinde dezenfekte çalışmalarına devam ettiklerini kaydeden Belediye Başkanı Mehmet Tutal; "Bu zor günlerde tüm gücümüzle esnaf ve vatandaşlarımızın yanında olmaya gayret gösteriyoruz. Tüm dünyayı ve ülkemizi etkisi altına alan Korona virüse karşı tedbirlerimizi artırıyoruz. Gerek Cumhurbaşkanımız gerekse bilim kurulu tarafından maske takmanın önemi sıkça ifade edildi. Biz de Seydişehir Belediyesi olarak esnafımıza maske dağıtımını sürdürüyoruz. Bizim kendilerinden ricamız evde kalmaları, zaruri durum olmadıkça dışarı çıkmamaları, çıkmaları gerektiği zaman hem kendi hem de çevresindeki vatandaşların sağlığı için maske kullanmalarının önemini anlatıyoruz. Devlet ve millet olarak el ele vereceğiz, bu zorlu süreci hep birlikte atlatacağız" dedi.

Seydişehir Belediye Başkanı Mehmet Tutal, Korona virüs tedbirleri kapsamında esnaf ve vatandaşlara maske dağıttı.

Maske dağıtımı sırasında esnaf ve vatandaşlara "zorunlu olmadıkça evinizden çıkmayın" uyarısında bulunan Başkan Tutal, belediye olarak İçişleri Bakanlığı ve Sağlık Bakanlığının yayınlamış olduğu genelge ve talimatları uyguladıklarını kaydetti.

İlçe genelinde dezenfekte çalışmalarına devam ettiklerini kaydeden Belediye Başkanı Mehmet Tutal; "Bu zor günlerde tüm gücümüzle esnaf ve vatandaşlarımızın yanında olmaya gayret gösteriyoruz. Tüm dünyayı ve ülkemizi etkisi altına alan Korona virüse karşı tedbirlerimizi artırıyoruz. Gerek Cumhurbaşkanımız gerekse bilim kurulu tarafından maske takmanın önemi sıkça ifade edildi. Biz de Seydişehir Belediyesi olarak esnafımıza maske dağıtımını sürdürüyoruz. Bizim kendilerinden ricamız evde kalmaları, zaruri durum olmadıkça dışarı çıkmamaları, çıkmaları gerektiği zaman hem kendi hem de çevresindeki vatandaşların sağlığı için maske kullanmalarının önemini anlatıyoruz. Devlet ve millet olarak el ele vereceğiz, bu zorlu süreci hep birlikte atlatacağız" dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve seydisehirgundem.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.