whatsapp

Başkan Tutal şampiyonları ödüllendirdi

BELEDİYE 23.07.2018 - 10:55, Güncelleme: 09.09.2021 - 14:46
 

Başkan Tutal şampiyonları ödüllendirdi

Çanakkale’de 15 Temmuz Şehitleri için düzenlenen Muay Thai Türkiye Şampiyonası müsabakalarında Altın madalya ile dönen sporcuları Seydişehir Belediye başkanı Mehmet Tutal altınla ödüllendirdi. Belediye Başkanı Mehmet Tutal, Muay Thai Sporcuların ve Antrenör Serkan Yıldız’ın ilçeye sevinç yaşattıklarını söyledi. Sporcuların kendisini mutlu ettiğini ifade eden Başkan Tutal; ‘’Kendilerine ve antrenörlerine teşekkür ediyorum. Her zaman sporcularımızın yanındayız. Ben sporcularımızın başarılarının devamını diliyorum" dedi. Türkiye şampiyonu olan Efe Buğra Yıldız, 44 kiloda Minik Erkek Türkiye İkincisi Ali Deniz Çağlayan ve 40 Kilogramda Minik Erkek Türkiye İkincisi Faruk Dönmez altınla ödüllendirdi.

Çanakkale’de 15 Temmuz Şehitleri için düzenlenen Muay Thai Türkiye Şampiyonası müsabakalarında Altın madalya ile dönen sporcuları Seydişehir Belediye başkanı Mehmet Tutal altınla ödüllendirdi.

Belediye Başkanı Mehmet Tutal, Muay Thai Sporcuların ve Antrenör Serkan Yıldız’ın ilçeye sevinç yaşattıklarını söyledi.

Sporcuların kendisini mutlu ettiğini ifade eden Başkan Tutal; ‘’Kendilerine ve antrenörlerine teşekkür ediyorum. Her zaman sporcularımızın yanındayız. Ben sporcularımızın başarılarının devamını diliyorum" dedi.

Türkiye şampiyonu olan Efe Buğra Yıldız, 44 kiloda Minik Erkek Türkiye İkincisi Ali Deniz Çağlayan ve 40 Kilogramda Minik Erkek Türkiye İkincisi Faruk Dönmez altınla ödüllendirdi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve seydisehirgundem.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.