whatsapp

Başkan Tutal, voleybolcuları kutladı

SPOR 23.01.2017 - 11:06, Güncelleme: 09.09.2021 - 14:46
 

Başkan Tutal, voleybolcuları kutladı

Belediye Başkanı Mehmet Tutal, Voleybol 1. liginde mücadele eden Düzce Spor ve Bursa Tofaş voleybol takımlarını yenerek galibiyet elde eden Seydişehir Belediyesi Spor Kulübü Voleybolcularını tebrik etti.
1. Ligde mücadele eden Seydişehir Belediyesi Voleybol takımı kendi sahasında yaptığı dokuz maçtan, sekizini galibiyetle sonuçlandırarak ligde sekizinci sırada yer aldı.  Seydişehir'de alınan galibiyetler sonrası kulüp yönetimini, teknik ekibi ve oyuncuları kutlayan Başkan Tutal;"Biz her işimizde ekibimizle ve halkımızla başarıya ulaşıyoruz. Seydişehir Belediyesi Voleybol takımı aldığı bu galibiyet iyi bir ekip olduğunu ve başarılı bir takım olduklarını gösterdi. Bizler her alanda olduğu gibi sporda da ilçemizin hak ettiği noktalara gelebilmesi için elimizden gelen desteği veriyoruz.  Ben takımımızın sezonu iyi sıralarda bitireceği inancını taşıyorum. Voleybol takımımızı yanlız bırakmayan taraftarlarımıza, sporcularımıza ve teknik heyetimize teşekkür ediyorum" dedi.   
Belediye Başkanı Mehmet Tutal, Voleybol 1. liginde mücadele eden Düzce Spor ve Bursa Tofaş voleybol takımlarını yenerek galibiyet elde eden Seydişehir Belediyesi Spor Kulübü Voleybolcularını tebrik etti.

1. Ligde mücadele eden Seydişehir Belediyesi Voleybol takımı kendi sahasında yaptığı dokuz maçtan, sekizini galibiyetle sonuçlandırarak ligde sekizinci sırada yer aldı. 

Seydişehir'de alınan galibiyetler sonrası kulüp yönetimini, teknik ekibi ve oyuncuları kutlayan Başkan Tutal;"Biz her işimizde ekibimizle ve halkımızla başarıya ulaşıyoruz. Seydişehir Belediyesi Voleybol takımı aldığı bu galibiyet iyi bir ekip olduğunu ve başarılı bir takım olduklarını gösterdi. Bizler her alanda olduğu gibi sporda da ilçemizin hak ettiği noktalara gelebilmesi için elimizden gelen desteği veriyoruz.  Ben takımımızın sezonu iyi sıralarda bitireceği inancını taşıyorum. Voleybol takımımızı yanlız bırakmayan taraftarlarımıza, sporcularımıza ve teknik heyetimize teşekkür ediyorum" dedi. 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve seydisehirgundem.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.