whatsapp

Bayram ikramiyeleri ne zaman yatacak?

SİVİL TOPLUM 02.05.2021 - 12:59, Güncelleme: 09.09.2021 - 14:46
 

Bayram ikramiyeleri ne zaman yatacak?

Ramazan Bayramı'na kısa bir zaman kala, 2021 bayram ikramiyelerinin zaman ödeneceği merak edilenler arasına girdi 2018 yılından bu yana  Ramazan ve Kurban Bayramı öncesinde 1.000 TL olarak verilen emekli ikramiyesi bu yıl 1100 TL olarak belirlendi. 13 Mayıs'ta olan Ramazan Bayramı'nın öncesinde vatandaşlar ikramiyenin hangi tarihte yatacağını araştırmaya başladı. Cumhurbaşkanı  Erdoğan, geçtiğimiz günlerde yaptığı açıklamada 1100 TL Ramazan Bayramı ikramiyesinin Mayıs ayının ilk haftasında yatacağını ifade etti. Bu açıklamaya göre Ramazan Ayı ikramiyelerinin 3 Mayıs-7 Mayıs tarihleri arasında ödenmesi bekleniyor. Erdoğan ayrıca, Kurban Bayramı ikramiyesi ile ilgili olarak Temmuz ayının ortasında Kurban Bayramı ikramiyelerinin yatırılacağını ifade etti. EMEKLİ İKRAMİYESİ KİMLERE ÖDENİYOR? SSK, Bağ-Kur ve emekli sandığı emeklileri Şehit yakınları ve gaziler Ölüm aylığı alanlar Vazife ve harp malullüğü aylığı alan er ve erbaşlar Geçici köy korucuları Şeref aylığı alanlar Şampiyon sporcular Kore, Kıbrıs ve İstiklal Savaşı gazileri Terörden zarar gören siviller ve hayatını kaybedenlerin hak sahipleri

Ramazan Bayramı'na kısa bir zaman kala, 2021 bayram ikramiyelerinin zaman ödeneceği merak edilenler arasına girdi

2018 yılından bu yana  Ramazan ve Kurban Bayramı öncesinde 1.000 TL olarak verilen emekli ikramiyesi bu yıl 1100 TL olarak belirlendi. 13 Mayıs'ta olan Ramazan Bayramı'nın öncesinde vatandaşlar ikramiyenin hangi tarihte yatacağını araştırmaya başladı.

Cumhurbaşkanı  Erdoğan, geçtiğimiz günlerde yaptığı açıklamada 1100 TL Ramazan Bayramı ikramiyesinin Mayıs ayının ilk haftasında yatacağını ifade etti.

Bu açıklamaya göre Ramazan Ayı ikramiyelerinin 3 Mayıs-7 Mayıs tarihleri arasında ödenmesi bekleniyor. Erdoğan ayrıca, Kurban Bayramı ikramiyesi ile ilgili olarak Temmuz ayının ortasında Kurban Bayramı ikramiyelerinin yatırılacağını ifade etti.

EMEKLİ İKRAMİYESİ KİMLERE ÖDENİYOR?

SSK, Bağ-Kur ve emekli sandığı emeklileri

Şehit yakınları ve gaziler

Ölüm aylığı alanlar

Vazife ve harp malullüğü aylığı alan er ve erbaşlar

Geçici köy korucuları

Şeref aylığı alanlar

Şampiyon sporcular

Kore, Kıbrıs ve İstiklal Savaşı gazileri

Terörden zarar gören siviller ve hayatını kaybedenlerin hak sahipleri

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve seydisehirgundem.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.