whatsapp

Bayram öncesi camiler temizlendi

BELEDİYE 13.06.2018 - 16:38, Güncelleme: 09.09.2021 - 14:46
 

Bayram öncesi camiler temizlendi

Seydişehir Belediyesi Ramazan Bayramı öncesinde ilçede bulunan bütün camilerin temizliğini yaptırdı.
İlçedeki tüm camilerin bayram öncesi temizlendiğini ifade eden Belediye Başkanı Mehmet Tutal, yaptığı açıklamada, vatandaşlara hizmet etmekten mutluluk duyduklarını dile getirdi. Tutal, şunları kaydetti, "Camilerin iç ve dış temizliğini yaptık. İstiyoruz ki hemşehrilerimiz ibadetlerini huzur içinde yapabilsinler. Güzel kokularla camilerimizi pırıl pırıl yaptık. Daha önce de mezarlıkların bakım ve onarımını tamamladık. Oralardaki kötü görüntü oluşturan otları temizledik. Vatandaşlar hem mezarlıkları rahatlıkla ziyaret edebilecek, hem de bütün camilerimizde ibadetlerini huzur içinde yapabilecek."
Seydişehir Belediyesi Ramazan Bayramı öncesinde ilçede bulunan bütün camilerin temizliğini yaptırdı.

İlçedeki tüm camilerin bayram öncesi temizlendiğini ifade eden Belediye Başkanı Mehmet Tutal, yaptığı açıklamada, vatandaşlara hizmet etmekten mutluluk duyduklarını dile getirdi.
Tutal, şunları kaydetti, "Camilerin iç ve dış temizliğini yaptık. İstiyoruz ki hemşehrilerimiz ibadetlerini huzur içinde yapabilsinler. Güzel kokularla camilerimizi pırıl pırıl yaptık. Daha önce de mezarlıkların bakım ve onarımını tamamladık. Oralardaki kötü görüntü oluşturan otları temizledik. Vatandaşlar hem mezarlıkları rahatlıkla ziyaret edebilecek, hem de bütün camilerimizde ibadetlerini huzur içinde yapabilecek."

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve seydisehirgundem.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.