whatsapp

Bayramda ihtiyaç sahipleri unutulmadı

BELEDİYE 26.05.2020 - 09:16, Güncelleme: 09.09.2021 - 14:46
 

Bayramda ihtiyaç sahipleri unutulmadı

Korona virüse karşı çalışmaların sürdüğü Seydişehir’de Kaymakamlık ve Belediye Başkanlığı tarafından oluşturulan vefa yardım merkezinden gıda yardımları bayram günlerinde de hız kesmeden sürdü. 2.5 ay evvelden ihtiyaç sahipleri ve ileri yaşlardaki vatandaşlar için açılan merkezden ilçe merkezindeki ve kırsal mahallelerdeki vatandaşlara gıda paketleri evlerine ulaştırılıyor. Vatandaşlara ulaştırılarak toplam 5 bin gıda paketinin hanelere gönderilmesinin bayram günlerinde de devam ettiğini kaydeden Belediye Başkanı Mehmet Tutal,  “İlçe genelinde 2 aydan fazla bir zamandır hummalı bir çalışma içerisindeyiz. Salgına karşı sürdürdüğümüz mücadelemiz yoğun şekilde devam ediyor. Diğer taraftan da ihtiyaç sahiplerimize desteklerimiz devam ediyor. Merkezimize yardımda bulunan tüm hayırseverlerimize de teşekkür ederim” dedi.

Korona virüse karşı çalışmaların sürdüğü Seydişehir’de Kaymakamlık ve Belediye Başkanlığı tarafından oluşturulan vefa yardım merkezinden gıda yardımları bayram günlerinde de hız kesmeden sürdü.

2.5 ay evvelden ihtiyaç sahipleri ve ileri yaşlardaki vatandaşlar için açılan merkezden ilçe merkezindeki ve kırsal mahallelerdeki vatandaşlara gıda paketleri evlerine ulaştırılıyor.

Vatandaşlara ulaştırılarak toplam 5 bin gıda paketinin hanelere gönderilmesinin bayram günlerinde de devam ettiğini kaydeden Belediye Başkanı Mehmet Tutal,  “İlçe genelinde 2 aydan fazla bir zamandır hummalı bir çalışma
içerisindeyiz. Salgına karşı sürdürdüğümüz mücadelemiz yoğun şekilde devam ediyor. Diğer taraftan da ihtiyaç sahiplerimize desteklerimiz devam ediyor. Merkezimize yardımda bulunan tüm hayırseverlerimize de teşekkür ederim” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve seydisehirgundem.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.