whatsapp

Beden eğitimi öğretmenleri ile değerlendirme toplantısı

EĞİTİM 04.12.2018 - 13:54, Güncelleme: 09.09.2021 - 14:46
 

Beden eğitimi öğretmenleri ile değerlendirme toplantısı

Kaymakam Aydın Erdoğan başkanlığında İlçemizde görev yapan beden eğitimi öğretmenleri ile birlikte değerlendirme toplantısı düzenlendi. Şaban Cengiz Kültür Merkezinde düzenlenen toplantıda öğrencilerimizi sportif faaliyetlere yönlendirme, İlçemizde mevcut spor salonlarının ve spor sahalarının bakımı ile alternatif spor branşlarının geliştirilmesi ve çeşitlendirilmesi konularında karşılıklı fikir alışverişinde bulunuldu.

Kaymakam Aydın Erdoğan başkanlığında İlçemizde görev yapan beden eğitimi öğretmenleri ile birlikte değerlendirme toplantısı düzenlendi.

Şaban Cengiz Kültür Merkezinde düzenlenen toplantıda öğrencilerimizi sportif faaliyetlere yönlendirme, İlçemizde mevcut spor salonlarının ve spor sahalarının bakımı ile alternatif spor branşlarının geliştirilmesi ve çeşitlendirilmesi konularında karşılıklı fikir alışverişinde bulunuldu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve seydisehirgundem.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.