whatsapp

Belediye arazi yolları açıyor

BELEDİYE 19.05.2020 - 11:29, Güncelleme: 09.09.2021 - 14:46
 

Belediye arazi yolları açıyor

Seydişehir Belediyesine bağlı ekipler greyderle kırsal mahallelerde arazi yolları açıp bir taraftan da bozulanları düzeltiyor. Belediye Başkanı Mehmet Tutal, Bu dönemde ekim yapan, hasat yapan çiftçiler zorluk yaşamasınlar diye Fen İşleri Müdürlüğü ekiplerince farklı mahallerde başlatılan yol açma ve düzeltme çalışmalarına aralıksız devam ettiklerini söyledi. Başkan Tutal, “Tüm belediyecilik hizmetlerimiz aksamadan devam ediyor. Fen işleri ekiplerimiz de Yenice, Kızılca, Kavak Gökhüyük Kumluca gibi farklı mahallelerimizde arazi yollarını açıyoruz. Ayrıca kilit parke, tretuvar üst yapı çalışmalarını da yapıyoruz. Kaliteli ve estetik yaşam alanları oluşturuyoruz. Tüm dünyada olduğu gibi ülkemizde ve kentimizde de halk sağlığını tehdit eden korona salgınıyla belediye olarak mücadele ediyoruz. Ancak bu süreçte sorumluluğumuz kapsamında kalan diğer işlerimizi de aksatmadan yerine getiriyoruz. Çalışmalarımız tüm kırsal mahalleleri kapsayacak’’ dedi.

Seydişehir Belediyesine bağlı ekipler greyderle kırsal mahallelerde arazi yolları açıp bir taraftan da bozulanları düzeltiyor.

Belediye Başkanı Mehmet Tutal, Bu dönemde ekim yapan, hasat yapan çiftçiler zorluk yaşamasınlar diye Fen İşleri Müdürlüğü ekiplerince farklı mahallerde başlatılan yol açma ve düzeltme çalışmalarına aralıksız devam ettiklerini söyledi.

Başkan Tutal, “Tüm belediyecilik hizmetlerimiz aksamadan devam ediyor. Fen işleri ekiplerimiz de Yenice, Kızılca, Kavak Gökhüyük Kumluca gibi farklı mahallelerimizde arazi yollarını açıyoruz. Ayrıca kilit parke, tretuvar üst yapı çalışmalarını da yapıyoruz. Kaliteli ve estetik yaşam alanları oluşturuyoruz. Tüm dünyada olduğu gibi ülkemizde ve kentimizde de halk sağlığını tehdit eden korona salgınıyla belediye olarak mücadele ediyoruz. Ancak bu süreçte sorumluluğumuz kapsamında kalan diğer işlerimizi de aksatmadan yerine getiriyoruz. Çalışmalarımız tüm kırsal mahalleleri kapsayacak’’ dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve seydisehirgundem.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.