whatsapp

Belediye asfalt çalışmaları

BELEDİYE 23.05.2018 - 14:06, Güncelleme: 09.09.2021 - 14:46
 

Belediye asfalt çalışmaları

Seydişehir Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri Alaylar Mahallesinde asfalt çalışmalarına başladı.
Belediye Başkanı Mehmet Tutal, asfalt çalışmaları, kaldırım çalışmaları ve peyzaj çalışmalarının ara sokaklarda devam edeceğini kaydetti. Asfalt sezonuna hızlı başladıklarını kaydeden Başkan Tutal; ‘’Alaylar 1 Mahallemiz, Seyidharun Mahallemizden sonra Seydişehir'in en eski merkezi mahallelerinden birisi. Alt yapısı tam olan mahallemizde, yeni yapılaşmalar nedeni ile sıkıntılar oluştu. Geçtiğimiz yılın son aylarında su hatlarımızı Koski Genel Müdürlüğümüzle birlikte yeniledik. Alt yapı sıkıntısı olmayan bölgelerimizde kaldırım ve asfalt çalışmalarımızı başlattık. Medaş enerji nakil hatlarını yer altına aldıktan sonra asfaltlama ve kaldırım çalışmalarımıza devam edeceğiz" dedi.
Seydişehir Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri Alaylar Mahallesinde asfalt çalışmalarına başladı.

Belediye Başkanı Mehmet Tutal, asfalt çalışmaları, kaldırım çalışmaları ve peyzaj çalışmalarının ara sokaklarda devam edeceğini kaydetti.

Asfalt sezonuna hızlı başladıklarını kaydeden Başkan Tutal; ‘’Alaylar 1 Mahallemiz, Seyidharun Mahallemizden sonra Seydişehir'in en eski merkezi mahallelerinden birisi. Alt yapısı tam olan mahallemizde, yeni yapılaşmalar nedeni ile sıkıntılar oluştu. Geçtiğimiz yılın son aylarında su hatlarımızı Koski Genel Müdürlüğümüzle birlikte yeniledik. Alt yapı sıkıntısı olmayan bölgelerimizde kaldırım ve asfalt çalışmalarımızı başlattık. Medaş enerji nakil hatlarını yer altına aldıktan sonra asfaltlama ve kaldırım çalışmalarımıza devam edeceğiz" dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve seydisehirgundem.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.