whatsapp

Belediye başkan adaylarına!

ANALİZ 04.11.2018 - 02:14, Güncelleme: 09.09.2021 - 14:46
 

Belediye başkan adaylarına!

31 Mart 2019 yerel seçim çalışmaları partilerin devam ediyor. CHP adayını belirledi. Diğer partiler hazırlıklarını sürdürüyor. AK Parti genel başkanı ve Cumhurbaşkanı Sn Erdoğan geçen hafta partisinin belediye başkanlarıyla bir araya geldi. Basından takip ettiğimiz kadarıyla şu andaki mevcut başkanların büyük çoğunluğu aday gösterilmeyecek. Toplantıda ne dedi başkan; ‘’Çekilin ve partiniz için nefer olun’’ İzlediğim kadarıyla yüksek sesle dile getirdi. Yani AK Partili mevcut belediye başkanların çoğu yolcu. Çünkü onlar da biliyor ki; Başkan Erdoğan asıl metal yorgunluğunun altta yani belediyelerden geldiğini hesaplamış. Kısaca söylemek istediği ben sizleri seviyorum ama bilesin ki Türkiye’yi sizden daha çok seviyorum. Ben Ülkeyi riske atamam diyor. AK Parti cephesinde başkan adayının kıstasları bu şekilde belirlenmiş gibi. İlçemizdeki duruma gelelim; Mevcut başkan Tutal’ın faaliyetlerini zaman zaman yazdık iyi yaptıklarıyla övdük. Yanlışlarını eleştirdik. Benim söyleyeceğim tüm partilerin başkan adayı olacaklara sesleniyorum? Ey başkan aday adayları, bahaneleriniz olacaksa oturun oturduğunuz yerde! Bu şehrin çehresi değişmeli. Yeni meydanlar, yeni kaldırımlar, yeni yollar. Sanat alanları. Yeni marka eserler…  Yayalaştırılan alanlar, bisiklet yolları. Tramvay hattı gibi öncü yenilikler.  Hızlı iş bitirme kabiliyeti ve geniş ufku olan aday. Yeni tören alanı ve yakışır bir Atatürk büstü. İlçemizi birkaç kez sıçratacak Dünya markası yaratılmalı. Kültür ve Sanat etrafında şekillenen şehirlerarası işbirliği çalışmaları. Uluslararası ölçekte İlçeyi planlı bir marka şehir haline getirmek. Belediye başkanı olmak isteyen adaylar sizlere sesleniyorum:  Belediye’nin başına geçer geçmez “Aman efendim borcumuz şu kadar- bu kadar… Enkaz devraldık” falan diyecekseniz, kusura bakamayın oturun oturduğunuz yerde. İşlerinize bakın. Çünkü yapılacak çok şey var. Halka hizmet etme kabiliyetine sahip insanların da önünü kesmeyin.   Başkan adayının yeni kaynaklar yaratabilmek. Etkileyici ve gerçekçi projeler hazırlayıp para bulabilmek. Devlet desteğiyle yetinmeyip yepyeni maddi imkânların önünü açabilmek gibi çalışmaları… Halktan  destek görmek için yeterince inandırıcı olabilmek… Her şeyden önemlisi en ağır eleştirilere soğukkanlı kalabilmek.

31 Mart 2019 yerel seçim çalışmaları partilerin devam ediyor. CHP adayını belirledi.

Diğer partiler hazırlıklarını sürdürüyor.

AK Parti genel başkanı ve Cumhurbaşkanı Sn Erdoğan geçen hafta partisinin belediye başkanlarıyla bir araya geldi.

Basından takip ettiğimiz kadarıyla şu andaki mevcut başkanların büyük çoğunluğu aday gösterilmeyecek.

Toplantıda ne dedi başkan;

‘’Çekilin ve partiniz için nefer olun’’

İzlediğim kadarıyla yüksek sesle dile getirdi.

Yani AK Partili mevcut belediye başkanların çoğu yolcu.

Çünkü onlar da biliyor ki; Başkan Erdoğan asıl metal yorgunluğunun altta yani belediyelerden geldiğini hesaplamış.

Kısaca söylemek istediği ben sizleri seviyorum ama bilesin ki Türkiye’yi sizden daha çok seviyorum. Ben Ülkeyi riske atamam diyor.

AK Parti cephesinde başkan adayının kıstasları bu şekilde belirlenmiş gibi.

İlçemizdeki duruma gelelim;

Mevcut başkan Tutal’ın faaliyetlerini zaman zaman yazdık iyi yaptıklarıyla övdük. Yanlışlarını eleştirdik.

Benim söyleyeceğim tüm partilerin başkan adayı olacaklara sesleniyorum?

Ey başkan aday adayları, bahaneleriniz olacaksa oturun oturduğunuz yerde!

Bu şehrin çehresi değişmeli.

Yeni meydanlar, yeni kaldırımlar, yeni yollar. Sanat alanları. Yeni marka eserler… 

Yayalaştırılan alanlar, bisiklet yolları.

Tramvay hattı gibi öncü yenilikler. 

Hızlı iş bitirme kabiliyeti ve geniş ufku olan aday.

Yeni tören alanı ve yakışır bir Atatürk büstü.

İlçemizi birkaç kez sıçratacak Dünya markası yaratılmalı.

Kültür ve Sanat etrafında şekillenen şehirlerarası işbirliği çalışmaları.

Uluslararası ölçekte İlçeyi planlı bir marka şehir haline getirmek.

Belediye başkanı olmak isteyen adaylar sizlere sesleniyorum: 

Belediye’nin başına geçer geçmez “Aman efendim borcumuz şu kadar- bu kadar… Enkaz devraldık” falan diyecekseniz, kusura bakamayın oturun oturduğunuz yerde. İşlerinize bakın. Çünkü yapılacak çok şey var.

Halka hizmet etme kabiliyetine sahip insanların da önünü kesmeyin.  

Başkan adayının yeni kaynaklar yaratabilmek. Etkileyici ve gerçekçi projeler hazırlayıp para bulabilmek. Devlet desteğiyle yetinmeyip yepyeni maddi imkânların önünü açabilmek gibi çalışmaları…

Halktan  destek görmek için yeterince inandırıcı olabilmek…

Her şeyden önemlisi en ağır eleştirilere soğukkanlı kalabilmek.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve seydisehirgundem.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.