whatsapp

Belediye başkanı kitap hediye etti

BELEDİYE 13.04.2020 - 12:32, Güncelleme: 09.09.2021 - 14:46
 

Belediye başkanı kitap hediye etti

Seydişehir belediye başkanı Mehmet Tutal, Korona Virüs salgını nedeniyle “Evde Kal Türkiye” çağrısına uyan Gülizar Bayram, iki oğlu ile birlikte zamanını kitap okuyarak geçirdiği için kitap hediye etti. Çocuklarıyla birlikte evde bulunan kitapları okuyan duyarlı anne Gülizar Bayram internet kullanmadığı ve sosyal medyayı takip etmediği için Belediye Başkanı Mehmet Tutal’a Whatsapp üzerinden mesaj atarak ulaştı. Yazdığı mektubun fotoğrafını çekerek gönderen Gülizar Bayram kütüphanelerin kapalı olması nedeniyle kitap temin edemediklerini belirtti ve kitap istedi. Alaylar 1 Mahallesi Nevzat Akbaş Caddesinde bulunan evlerinde Bayram ailesini ziyaret eden Başkan Tutal ; "bize gönderdiğiniz mektubu aldık. Gençler kitap okumayı çok seviyormuş. Kitap ihtiyaçları varmış. Siz yeter ki kitap okuyun. Biz size kitap buluruz. Evden çıkmıyoruz. Tekrar görüşürüz. Dua edin memleketimize. İnşallah en yakın zamanda hastalıktan kurtuluruz. Ben sizleri en yakın zamanda Belediye'ye ziyaretime bekliyorum "dedi. Çocukları için kitap talebinde bulunan anne Gülizar Bayram ;"Başkanım Allah sizden razı olsun. Ben sosyal medyayı kullanmayı bilmiyorum. Sabah yazdım mesajı bu kadar çabuk geleceğini beklemedim. Çok teşekkür ediyorum" şeklinde konuştu.

Seydişehir belediye başkanı Mehmet Tutal, Korona Virüs salgını nedeniyle “Evde Kal Türkiye” çağrısına uyan Gülizar Bayram, iki oğlu ile birlikte zamanını kitap okuyarak geçirdiği için kitap hediye etti.

Çocuklarıyla birlikte evde bulunan kitapları okuyan duyarlı anne Gülizar Bayram internet kullanmadığı ve sosyal medyayı takip etmediği için Belediye Başkanı Mehmet Tutal’a Whatsapp üzerinden mesaj atarak ulaştı.

Yazdığı mektubun fotoğrafını çekerek gönderen Gülizar Bayram kütüphanelerin kapalı olması nedeniyle kitap temin edemediklerini belirtti ve kitap istedi.

Alaylar 1 Mahallesi Nevzat Akbaş Caddesinde bulunan evlerinde Bayram ailesini ziyaret eden Başkan Tutal ; "bize gönderdiğiniz mektubu aldık. Gençler kitap okumayı çok seviyormuş. Kitap ihtiyaçları varmış. Siz yeter ki kitap okuyun. Biz size kitap buluruz. Evden çıkmıyoruz. Tekrar görüşürüz. Dua edin memleketimize. İnşallah en yakın zamanda hastalıktan kurtuluruz. Ben sizleri en yakın zamanda Belediye'ye ziyaretime bekliyorum "dedi.

Çocukları için kitap talebinde bulunan anne Gülizar Bayram ;"Başkanım Allah sizden razı olsun. Ben sosyal medyayı kullanmayı bilmiyorum. Sabah yazdım mesajı bu kadar çabuk geleceğini beklemedim. Çok teşekkür ediyorum" şeklinde konuştu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve seydisehirgundem.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.