whatsapp

Belediye Başkanı Mehmet Tutal’a teşekkür ziyareti

BELEDİYE 24.01.2018 - 10:10, Güncelleme: 09.09.2021 - 14:46
 

Belediye Başkanı Mehmet Tutal’a teşekkür ziyareti

Palaz ailesi, Seydişehir Belediyesinin desteği ile yanan evlerine yeniden kavuşmanın mutluluğuyla Belediye Başkanı Mehmet Tutal’a teşekkür ziyaretinde bulundu.
Devletin şevkatli elinin kendilerine uzatıldığını dile getiren Ayşe Palaz, "Allah sizden razı olsun. Eşimin gözleri görmediğinden çalışamıyordu. Hasarı karşılayacak durumumuz yoktu. Zor ve sıkıntılı günümüzde yardımcı oldunuz. Evimizin yeniden yapılmasında  bizlere çok büyük yardımda bulundunuz. Çok teşekkür ediyoruz" dedi. Başkan Tutal;” Tekrar geçmiş olsun. Allah kimseye böyle bir felaket göstermesin. Elimizden geldiği ölçüde size destek olmaya çalıştık. Güle güle oturun””dedi. Değirmenci Mahallesi’nde ikamet eden  Yaşar Palaz’a  ait ev 3 ay önce elektirik kontagından çıkan yangın nedeni ile kullanılmaz hale gelmişti.
Palaz ailesi, Seydişehir Belediyesinin desteği ile yanan evlerine yeniden kavuşmanın mutluluğuyla Belediye Başkanı Mehmet Tutal’a teşekkür ziyaretinde bulundu.

Devletin şevkatli elinin kendilerine uzatıldığını dile getiren Ayşe Palaz, "Allah sizden razı olsun. Eşimin gözleri görmediğinden çalışamıyordu. Hasarı karşılayacak durumumuz yoktu. Zor ve sıkıntılı günümüzde yardımcı oldunuz. Evimizin yeniden yapılmasında  bizlere çok büyük yardımda bulundunuz. Çok teşekkür ediyoruz" dedi.

Başkan Tutal;” Tekrar geçmiş olsun. Allah kimseye böyle bir felaket göstermesin. Elimizden geldiği ölçüde size destek olmaya çalıştık. Güle güle oturun””dedi.

Değirmenci Mahallesi’nde ikamet eden  Yaşar Palaz’a  ait ev 3 ay önce elektirik kontagından çıkan yangın nedeni ile kullanılmaz hale gelmişti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve seydisehirgundem.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.