whatsapp

Belediye Başkanı Tutal asker uğurladı

BELEDİYE 24.04.2017 - 12:13, Güncelleme: 09.09.2021 - 14:46
 

Belediye Başkanı Tutal asker uğurladı

Seydişehir’de 97/2 Asker adayları vatani görevlerine kına yakılarak dualarla uğurlandı.
Bostandere Mahallesi'nde uğurlama törenine katılan Belediye Başkanı Mehmet Tutal, asker adaylarına Kuran-ı Kerim ve Türk Bayrağı hediye ederek kına yaktı. Belediye Başkanı Mehmet Tutal, Bu toprakların mayasında kardeşlik, birlik, beraberlik olduğunu vurguladı. Coşku ve sevincin bir arada yaşandığını belirten Başkan Tutal, “İşte biz bu yüzden büyük bir milletiz. Her gün bombalar patlıyor, sınır ötesinde harekâtlarımız sürüyor, içerde ve dışarıda hainler kalleş planlarını yapıyor ama biz yine de kınalı kuzularımızı askere yollarken ağlamak yerine büyük bir coşku ve gururla kına yakıp yolluyoruz. Sizi önce Allah’a sonra Silahlı Kuvvetlerimize emanet ediyorum” dedi.
Seydişehir’de 97/2 Asker adayları vatani görevlerine kına yakılarak dualarla uğurlandı.

Bostandere Mahallesi'nde uğurlama törenine katılan Belediye Başkanı Mehmet Tutal, asker adaylarına Kuran-ı Kerim ve Türk Bayrağı hediye ederek kına yaktı.

Belediye Başkanı Mehmet Tutal, Bu toprakların mayasında kardeşlik, birlik, beraberlik olduğunu vurguladı.

Coşku ve sevincin bir arada yaşandığını belirten Başkan Tutal, “İşte biz bu yüzden büyük bir milletiz. Her gün bombalar patlıyor, sınır ötesinde harekâtlarımız sürüyor, içerde ve dışarıda hainler kalleş planlarını yapıyor ama biz yine de kınalı kuzularımızı askere yollarken ağlamak yerine büyük bir coşku ve gururla kına yakıp yolluyoruz. Sizi önce Allah’a sonra Silahlı Kuvvetlerimize emanet ediyorum” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve seydisehirgundem.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.