whatsapp

Belediye başkanı Tutal’dan kitap bağışı çağrısı

BELEDİYE 28.12.2020 - 11:48, Güncelleme: 09.09.2021 - 14:46
 

Belediye başkanı Tutal’dan kitap bağışı çağrısı

Seydişehir Belediye Başkanı Mehmet Tutal, yapımı tamamlanan gençlik merkezindeki kütüphaneye kitap bağışında bulunmalarını istedi. Vatandaşların evlerinde okuyup rafa kaldırdığı kitapları gençlik merkezinde oluşturulan kütüphaneye bağış çağrısı yapan Başkan Tutal, şehrin gençlerine önemli bir kültür hizmetini sunacaklarını söyledi. Başkan Tutal, “Hemşerilerimiz kütüphanemize roman, hikaye, öykü, akademik makaleler ve kitaplaştırılmış çalışmalar, dergi gibi edebi ve bilimsel değer taşıyan çalışmaları bağışlayabilecekler. Kitap bağışında bulunmak isteyen hemşerilerimizin salgın nedeniyle belediyemize kitap getirmemeleri, adı, soyadı ve adreslerini whatsaap hattımız 0 552 582 05 82 numaralı telefona bildirmeleri gerekmektedir. Bağışta bulunulan kitaplar ekiplerimiz tarafından adreslerden teslim alınarak gençlerimizin okuması için kütüphanemiz envanterine dâhil edilecektir.” şeklide konuştu.

Seydişehir Belediye Başkanı Mehmet Tutal, yapımı tamamlanan gençlik merkezindeki kütüphaneye kitap bağışında bulunmalarını istedi.

Vatandaşların evlerinde okuyup rafa kaldırdığı kitapları gençlik merkezinde oluşturulan kütüphaneye bağış çağrısı yapan Başkan Tutal, şehrin gençlerine önemli bir kültür hizmetini sunacaklarını söyledi.

Başkan Tutal, “Hemşerilerimiz kütüphanemize roman, hikaye, öykü, akademik makaleler ve kitaplaştırılmış çalışmalar, dergi gibi edebi ve bilimsel değer taşıyan çalışmaları bağışlayabilecekler. Kitap bağışında bulunmak isteyen hemşerilerimizin salgın nedeniyle belediyemize kitap getirmemeleri, adı, soyadı ve adreslerini whatsaap hattımız 0 552 582 05 82 numaralı telefona bildirmeleri gerekmektedir. Bağışta bulunulan kitaplar ekiplerimiz tarafından adreslerden teslim alınarak gençlerimizin okuması için kütüphanemiz envanterine dâhil edilecektir.” şeklide konuştu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve seydisehirgundem.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.