whatsapp

Belediye Başkanı Tutal’ın Mahalle Buluşmaları

BELEDİYE 20.01.2018 - 11:58, Güncelleme: 09.09.2021 - 14:46
 

Belediye Başkanı Tutal’ın Mahalle Buluşmaları

Seydişehir Belediye Başkanı Mehmet Tutal, Kuran, Kumluca Mahallelerini ziyaret ederek vatandaşlarla bir araya geldi.
Amaçlarının İlçenin mahallelerini Avrupa standartlarına getirmek için çalıştıklarını ifade eden başkan Mehmet Tutal,  halkla birlikte olup eksikleri yerinde tespit ettiklerini söyledi. Vatandaşları belediye  makamına kadar yormadıklarını belirten Tutal, şöyle konuştu, " Bizim için en iyi tatil vatandaşlarımızla geçirdiğimiz zaman dilimidir. Projelerimize vatandaşlarımızla karar vermek için onları sık sık ziyaret ediyoruz. Yeni çalışmalarımız hakkında mahallelilere bilgiler verirken onların fikir ve düşüncelerine de başvuruyoruz. Mahalle muhtarları ve vatandaşlarla çalışmaların değerlendirmesini yapmak çok önemli. Ziyaretlerimizde hemşehrilerimizin gösterdiği ilgi ve alakadan dolayı mahalle sakinlerimize şükranlarımızı sunuyoruz." Tutal’a, ziyaretlerinde Belediye Meclis üyeleri, birim müdürleri de eşlik etti. 
Seydişehir Belediye Başkanı Mehmet Tutal, Kuran, Kumluca Mahallelerini ziyaret ederek vatandaşlarla bir araya geldi.

Amaçlarının İlçenin mahallelerini Avrupa standartlarına getirmek için çalıştıklarını ifade eden başkan Mehmet Tutal,  halkla birlikte olup eksikleri yerinde tespit ettiklerini söyledi.

Vatandaşları belediye  makamına kadar yormadıklarını belirten Tutal, şöyle konuştu, " Bizim için en iyi tatil vatandaşlarımızla geçirdiğimiz zaman dilimidir. Projelerimize vatandaşlarımızla karar vermek için onları sık sık ziyaret ediyoruz. Yeni çalışmalarımız hakkında mahallelilere bilgiler verirken onların fikir ve düşüncelerine de başvuruyoruz. Mahalle muhtarları ve vatandaşlarla çalışmaların değerlendirmesini yapmak çok önemli. Ziyaretlerimizde hemşehrilerimizin gösterdiği ilgi ve alakadan dolayı mahalle sakinlerimize şükranlarımızı sunuyoruz."

Tutal’a, ziyaretlerinde Belediye Meclis üyeleri, birim müdürleri de eşlik etti. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve seydisehirgundem.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.