whatsapp

Belediye cadde ve sokakları dezenfekte ediyor

30.04.2020 - 15:16, Güncelleme: 09.09.2021 - 14:46
 

Belediye cadde ve sokakları dezenfekte ediyor

Korona virüs ile mücadele kapsamında yoğun bir dezenfekte çalışması yapan ve koruma tedbirlerini artıran Seydişehir Belediyesi, fen müdürlüğü ekipleri cadde ve sokakları ilaçlı suyla yıkıyor. Kesintisiz 24 saat çalıştıklarını ifade eden Belediye Başkanı Mehmet Tutal, merkez ve kırsal olmak üzere 55 mahallede temizlik hizmetlerinin sorunsuz bir şekilde yerine getirildiğini kaydetti. Seydişehir’de vatandaşların ‘Evde kal’ çağrılarına genel olarak uyduğunu ifade eden Belediye Başkanı Tutal, ‘’Vatandaşlarımız evde kalarak bu mücadeleye destek veriyor. Biz de yaşam alanlarının hijyenik olması ve salgın hastalıkların yayılmaması için; vatandaşlarımızın yoğun olarak yaşadığı her mekanı detaylı dezenfekte ediyoruz. İlçemizde bulunan bütün çöp konteynerlerimizi, yerinde yıkayarak, ilaçlıyoruz. Ekiplerimiz, dezenfekte işlemi ile kötü koku ve bakteri oluşumunun önüne geçiyor. Bu çalışma ile sadece konteynerlerin temizliği değil, şehir içinde çeşitli atıklardan kaynaklanan yerlere de dezenfekte işlemi sağlanıyor” dedi.

Korona virüs ile mücadele kapsamında yoğun bir dezenfekte çalışması yapan ve koruma tedbirlerini artıran Seydişehir Belediyesi, fen müdürlüğü ekipleri cadde ve sokakları ilaçlı suyla yıkıyor.

Kesintisiz 24 saat çalıştıklarını ifade eden Belediye Başkanı Mehmet Tutal, merkez ve kırsal olmak üzere 55 mahallede temizlik hizmetlerinin sorunsuz bir şekilde yerine getirildiğini kaydetti.

Seydişehir’de vatandaşların ‘Evde kal’ çağrılarına genel olarak uyduğunu ifade eden Belediye Başkanı Tutal, ‘’Vatandaşlarımız evde kalarak bu mücadeleye destek veriyor. Biz de yaşam alanlarının hijyenik olması ve salgın hastalıkların yayılmaması için; vatandaşlarımızın yoğun olarak yaşadığı her mekanı detaylı dezenfekte ediyoruz. İlçemizde bulunan bütün çöp konteynerlerimizi, yerinde yıkayarak, ilaçlıyoruz. Ekiplerimiz, dezenfekte işlemi ile kötü koku ve bakteri oluşumunun önüne geçiyor. Bu çalışma ile sadece konteynerlerin temizliği değil, şehir içinde çeşitli atıklardan kaynaklanan yerlere de dezenfekte işlemi sağlanıyor” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve seydisehirgundem.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.