whatsapp

Belediye dezenfekte çalışmaları yapıyor

BELEDİYE 05.04.2020 - 15:56, Güncelleme: 09.09.2021 - 14:46
 

Belediye dezenfekte çalışmaları yapıyor

Seydişehir Belediyesi Corona virüs salgınına karşı alınan tedbirler kapsamında ekipler halkın yoğun olarak kullandığı alanları temizlemeye devam ediyor. Ortak kullanım alanlarının yanı sıra sokakları da yıkayan Belediye ekipleri, aynı zamanda araçlar ile mahalleleri gezerek ‘evde kal’ çağrısı yapıyor. Belediye ekipleri, virüsün yayılmasına neden olabilecek her yerde çalışmalarını sürdürüyor. Çalışmaları yakından takip eden Belediye Başkanı Mehmet Tutal, “Küresel boyutta tehlike oluşturan korona virüs önlemleri kapsamında ilk günden buyana toplu kullanım alanları, Belediye hizmet binaları, Otogar, İlçe Emniyet Müdürlüğü, İlçe Jandarma Komutanlığı, hükümet konağı, Adalet sarayı, parklar, sokaklar gibi alanlar ekiplerimizce dezenfekte ediliyor. Ülkemizin ve dünyamızın da geçtiği bu zor günleri halkımızla hep birlikte birlik beraberlik içerisinde geride bırakacağız” dedi.

Seydişehir Belediyesi Corona virüs salgınına karşı alınan tedbirler kapsamında ekipler halkın yoğun olarak kullandığı alanları temizlemeye devam ediyor.

Ortak kullanım alanlarının yanı sıra sokakları da yıkayan Belediye ekipleri, aynı zamanda araçlar ile mahalleleri gezerek ‘evde kal’ çağrısı yapıyor.

Belediye ekipleri, virüsün yayılmasına neden olabilecek her yerde çalışmalarını sürdürüyor.

Çalışmaları yakından takip eden Belediye Başkanı Mehmet Tutal, “Küresel boyutta tehlike oluşturan korona virüs önlemleri kapsamında ilk günden buyana toplu kullanım alanları, Belediye hizmet binaları, Otogar, İlçe Emniyet Müdürlüğü, İlçe Jandarma Komutanlığı, hükümet konağı, Adalet sarayı, parklar, sokaklar gibi alanlar ekiplerimizce dezenfekte ediliyor. Ülkemizin ve dünyamızın da geçtiği bu zor günleri halkımızla hep birlikte birlik beraberlik içerisinde geride bırakacağız” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve seydisehirgundem.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.