whatsapp

Belediye ekipleri yardımlara devam ediyor

BELEDİYE 03.04.2020 - 17:05, Güncelleme: 09.09.2021 - 14:46
 

Belediye ekipleri yardımlara devam ediyor

Seydişehir Belediyesi’nin 65 yaş üzeri vatandaşların evlerinden çıkmaması için oluşturduğu vefa Destek Ekibi, kendilerini arayarak yardım isteyen yaşlı vatandaşların her talebine cevap veriyor. Belediye Başkanı Mehmet Tutal, ekiplerin market alışverişinden ilaca, hasta bakımından sıcak yemeğe kadar yaşlı vatandaşların talepleri karşılamaya devam ettiğini kaydetti. Seydişehir Belediyesinin 0 332 582 2516 telefon hattı ve 0 552 582 0582 WhatsApp ihbar hattını arayarak talep ve isteklerini bildiriyor. Başkan Mehmet Tutal; " Salgının yayılmasını önlemek için mümkün olduğunca sosyal mesafeyi korumalı ve evlerimizde kalmalıyız. Bu süreçte özellikle sokağa çıkmalarına kısıtlama getirilen 65 yaş ve üzeri vatandaşlarımız hiçbir endişeye kapılmasın. Her türlü ihtiyaçları için Belediye olarak onların yanındayız. Bir telefonla bize ulaşmaları mümkün. Bu tedbirleri devam ettirdiğimiz sürece, salgını en az hasarla atlatacağımıza inanıyorum" dedi.

Seydişehir Belediyesi’nin 65 yaş üzeri vatandaşların evlerinden çıkmaması için oluşturduğu vefa Destek Ekibi, kendilerini arayarak yardım isteyen yaşlı vatandaşların her talebine cevap veriyor.

Belediye Başkanı Mehmet Tutal, ekiplerin market alışverişinden ilaca, hasta bakımından sıcak yemeğe kadar yaşlı vatandaşların talepleri karşılamaya devam ettiğini kaydetti.

Seydişehir Belediyesinin 0 332 582 2516 telefon hattı ve 0 552 582 0582 WhatsApp ihbar hattını arayarak talep ve isteklerini bildiriyor.

Başkan Mehmet Tutal; " Salgının yayılmasını önlemek için mümkün olduğunca sosyal mesafeyi korumalı ve evlerimizde kalmalıyız. Bu süreçte özellikle sokağa çıkmalarına kısıtlama getirilen 65 yaş ve üzeri vatandaşlarımız hiçbir endişeye kapılmasın. Her türlü ihtiyaçları için Belediye olarak onların yanındayız. Bir telefonla bize ulaşmaları mümkün. Bu tedbirleri devam ettirdiğimiz sürece, salgını en az hasarla atlatacağımıza inanıyorum" dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve seydisehirgundem.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.