whatsapp

Belediye ekiplerinin korona mücadelesi

BELEDİYE 30.05.2020 - 02:26, Güncelleme: 09.09.2021 - 14:46
 

Belediye ekiplerinin korona mücadelesi

Seydişehir Belediyesi, kent genelinde korona virüse karşı topyekûn mücadelesini yoğunlaştırdı. Ulusal standartlara uygun ilaçları temin ederek özel dezenfekte ekibi kuran belediye, gece-gündüz demeden kent sokakları başta olmak üzere 55 mahallede dezenfekte işlemleri gerçekleştiriyor. Gece–gündüz girmedik yer bırakmadıklarını ifade eden Başkan Tutal, ekipler, hem yıkama hem de ilaçlama çalışmaları gerçekleştirerek mahalle araları, duraklar, ana caddeler, ara sokaklar teker teker dezenfekte edildiğini söyledi. Çalışmaların devam edeceğini ifade eden Belediye Başkanı Mehmet Tutal, “Korona virüse karşı aldığımız önlemleri arttırarak devam ettiriyoruz. İlçemizin her yerinde gece gündüz demeden dezenfekte çalışmamızı sürdürürken bir yandan da hemşerilerimizi bilinçlendirmeye çalışıyoruz. Belediyemizin tüm kaynaklarını, gücünü, imkânlarını adeta vatandaşlarımızın güvenliği, sağlığı için seferber ettik. Ama tüm bu çalışmalardan daha önemli olan bir şey var ki o da kendi sağlığımızı güvence altına almak. Bir kez daha hemşerilerimizden rica ediyorum; yaşlı-genç demeden acil durumlar haricinde sokağa çıkmayalım. Biz gereken tüm önlemleri alıyoruz, gözünüz arkada kalmasın, evde kalın” dedi. 

Seydişehir Belediyesi, kent genelinde korona virüse karşı topyekûn mücadelesini yoğunlaştırdı.

Ulusal standartlara uygun ilaçları temin ederek özel dezenfekte ekibi kuran belediye, gece-gündüz demeden kent sokakları başta olmak üzere 55 mahallede dezenfekte işlemleri gerçekleştiriyor.

Gece–gündüz girmedik yer bırakmadıklarını ifade eden Başkan Tutal, ekipler, hem yıkama hem de ilaçlama çalışmaları gerçekleştirerek mahalle araları, duraklar, ana caddeler, ara sokaklar teker teker dezenfekte edildiğini söyledi.

Çalışmaların devam edeceğini ifade eden Belediye Başkanı Mehmet Tutal, “Korona virüse karşı aldığımız önlemleri arttırarak devam ettiriyoruz. İlçemizin her yerinde gece gündüz demeden dezenfekte çalışmamızı sürdürürken bir yandan da hemşerilerimizi bilinçlendirmeye çalışıyoruz. Belediyemizin tüm kaynaklarını, gücünü, imkânlarını adeta vatandaşlarımızın güvenliği, sağlığı için seferber ettik. Ama tüm bu çalışmalardan daha önemli olan bir şey var ki o da kendi sağlığımızı güvence altına almak. Bir kez daha hemşerilerimizden rica ediyorum; yaşlı-genç demeden acil durumlar haricinde sokağa çıkmayalım. Biz gereken tüm önlemleri alıyoruz, gözünüz arkada kalmasın, evde kalın” dedi. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve seydisehirgundem.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.