whatsapp

Belediye kar temizleme çalışmaları

BELEDİYE 06.01.2019 - 14:25, Güncelleme: 09.09.2021 - 14:46
 

Belediye kar temizleme çalışmaları

Seydişehir Belediyesi ilçe genelinde başlayan kar yağışı nedeniyle kar temizleme çalışmalarına başladı. Fen İşleri ve Ulaşım Hizmetleri Müdürlüğüne bağlı ekipleri 15 noktada, 100 personel ile çalışıyor. Ekipler kar yağışı nedeniyle şehir içi ana arterler, şehirlerarası bağlantı yolları, eğitim, sağlık kuruluşları ile diğer önem arz eden yollar başta olmak üzere 55 mahallede çalışarak yolların açık kalmasını sağlıyor.

Seydişehir Belediyesi ilçe genelinde başlayan kar yağışı nedeniyle kar temizleme çalışmalarına başladı.

Fen İşleri ve Ulaşım Hizmetleri Müdürlüğüne bağlı ekipleri 15 noktada, 100 personel ile çalışıyor. Ekipler kar yağışı nedeniyle şehir içi ana arterler, şehirlerarası bağlantı yolları, eğitim, sağlık kuruluşları ile diğer önem arz eden yollar başta olmak üzere 55 mahallede çalışarak yolların açık kalmasını sağlıyor.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve seydisehirgundem.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.