whatsapp

Belediye karla mücadele yapıyor

BELEDİYE 07.01.2020 - 13:24, Güncelleme: 09.09.2021 - 14:46
 

Belediye karla mücadele yapıyor

Seydişehir Belediyesi fen işleri müdürlüğü kar temizleme çalışmaları kapsamında ilçe merkezindeki meydana gelebilecek buzlanmalara karşı ana arterlerde bulunan cadde ve sokak ve kavşaklarda iş makineleri yardımıyla kar temizliği yaparken, solüsyonlama, tuzlama ve kumlama çalışmalarına devam ediyor. İlçe merkezinde 50 santimetreyi bulan kar yağışıyla birlikte 35 araç ve 84 personel olumsuzluklara karşı özveriyle 7/24 saat çalışıyor.

Seydişehir Belediyesi fen işleri müdürlüğü kar temizleme çalışmaları kapsamında ilçe merkezindeki meydana gelebilecek buzlanmalara karşı ana arterlerde bulunan cadde ve sokak ve kavşaklarda iş makineleri yardımıyla kar temizliği yaparken, solüsyonlama, tuzlama ve kumlama çalışmalarına devam ediyor.
İlçe merkezinde 50 santimetreyi bulan kar yağışıyla birlikte 35 araç ve 84 personel olumsuzluklara karşı özveriyle 7/24 saat çalışıyor.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve seydisehirgundem.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.