whatsapp

Belediye mahalle iftarları

BELEDİYE 29.05.2018 - 12:31, Güncelleme: 09.09.2021 - 14:46
 

Belediye mahalle iftarları

Seydişehir Belediyesi tarafından Taşağıl Mahallesi'nde iftar programı düzenlendi.
Ramazan ayının birlik ve beraberliğin sergilendiği en güzel ay olduğunu ifade eden Belediye Başkanı Mehmet Tutal, iftar programlarına katılan vatandaşlarla tek tek selamlaşarak hayırlı Ramazanlar diledi. Ramazan Bayramı’na birlik, beraberlik ve kardeşlik içerisinde ulaşmayı dileyen Başkan Tutal, , “Bugün evinize gitmeyip bizimle aynı iftar sofrasına oturduğunuz için çok teşekkür ediyorum. Bugün siz bizimle,  komşularınızla birlikte olmayı seçtiniz. Allah bu kardeşlik, birlik ortamını ülkemize hep nasip etsin. Huzurumuzu kaçırmak isteyenlere fırsat vermesin" dedi. Daha sonra Taşağıl Mahallesi sakinleri ile birlikte iftarını açan AK parti Konya Milletvekili adayı Mehmet Akif Yılmaz, Ramazan ayının birlik, beraberlik ayı olduğuna dikkat çekerek mahalle iftarlarının da bu nedenle oldukça anlamlı olduğuna dikkat çekti.  Katılımın yoğun olduğu programda, kurulan şişme oyun gurupları, çocuklara panayır havasını yaşatırken animasyon gösterileri de ilgi gördü. İftar programına Kaymakam Aydın Erdoğan, Belediye Başkanı Mehmet Tutal, Ak Parti İlçe Başkanı Mustafa Konurer, Ak Parti Konya Milletvekili Adayı Mehmet Akif Yılmaz, partililer ve vatandaşlar katıldı.
Seydişehir Belediyesi tarafından Taşağıl Mahallesi'nde iftar programı düzenlendi.

Ramazan ayının birlik ve beraberliğin sergilendiği en güzel ay olduğunu ifade eden Belediye Başkanı Mehmet Tutal, iftar programlarına katılan vatandaşlarla tek tek selamlaşarak hayırlı Ramazanlar diledi.

Ramazan Bayramı’na birlik, beraberlik ve kardeşlik içerisinde ulaşmayı dileyen Başkan Tutal, , “Bugün evinize gitmeyip bizimle aynı iftar sofrasına oturduğunuz için çok teşekkür ediyorum. Bugün siz bizimle,  komşularınızla birlikte olmayı seçtiniz. Allah bu kardeşlik, birlik ortamını ülkemize hep nasip etsin. Huzurumuzu kaçırmak isteyenlere fırsat vermesin" dedi.

Daha sonra Taşağıl Mahallesi sakinleri ile birlikte iftarını açan AK parti Konya Milletvekili adayı Mehmet Akif Yılmaz, Ramazan ayının birlik, beraberlik ayı olduğuna dikkat çekerek mahalle iftarlarının da bu nedenle oldukça anlamlı olduğuna dikkat çekti. 
Katılımın yoğun olduğu programda, kurulan şişme oyun gurupları, çocuklara panayır havasını yaşatırken animasyon gösterileri de ilgi gördü.

İftar programına Kaymakam Aydın Erdoğan, Belediye Başkanı Mehmet Tutal, Ak Parti İlçe Başkanı Mustafa Konurer, Ak Parti Konya Milletvekili Adayı Mehmet Akif Yılmaz, partililer ve vatandaşlar katıldı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve seydisehirgundem.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.