whatsapp

Belediye pazar yerlerine dezenfektanlar yerleştirdi

13.04.2020 - 14:24, Güncelleme: 09.09.2021 - 14:46
 

Belediye pazar yerlerine dezenfektanlar yerleştirdi

Seydişehir Belediyesi, korona virüs tedbirleri kapsamında vatandaşların yoğun olarak kullandığı cadde ve sokaklar başta olmak üzere pazar yerlerinin giriş- çıkışına da el dezenfektanı standı yerleştirdi. Belediye, Covid-19 salgını ile mücadelesini hemen her alanda ve tüm imkânlarını seferber ederek çalışmalarını aralıksız sürdürüyor. Halkın kişisel hijyenini sağlaması için Fen Müdürlüğü tarafından hazırlanan ve üzerinde ‘Sağlığınız İçin Ellerinizi Burada Dezenfekte Ediniz ile Sağlığınız İçin 14 Kurala Uyalım’ yazılı dezenfektan stantları zabıta ekiplerince, vatandaşların yoğun olarak kullandığı pazar yerlerinin giriş ve çıkışlarına yerleştirildi. Belediye başkanı Mehmet Tutal, “ Halkımızın pazar yerlerine giriş ve çıkışında ellerini dezenfekte etmelerini sağlıyoruz. Bilindiği gibi virüs temas yoluyla da geçiyor. Pazar yerlerinde de el teması oldukça fazla bu nedenle vatandaşlarımızın tedbir amaçlı ellerini mutlaka titizlikle dezenfekte etmesini istiyoruz. Ayrıca belediye binamızın girişlerine de yerleştirdik” açıklamasında bulundu.

Seydişehir Belediyesi, korona virüs tedbirleri kapsamında vatandaşların yoğun olarak kullandığı cadde ve sokaklar başta olmak üzere pazar yerlerinin giriş- çıkışına da el dezenfektanı standı yerleştirdi.

Belediye, Covid-19 salgını ile mücadelesini hemen her alanda ve tüm imkânlarını seferber ederek çalışmalarını aralıksız sürdürüyor.

Halkın kişisel hijyenini sağlaması için Fen Müdürlüğü tarafından hazırlanan ve üzerinde ‘Sağlığınız İçin Ellerinizi Burada Dezenfekte Ediniz ile Sağlığınız İçin 14 Kurala Uyalım’ yazılı dezenfektan stantları zabıta ekiplerince, vatandaşların yoğun olarak kullandığı pazar yerlerinin giriş ve çıkışlarına yerleştirildi.

Belediye başkanı Mehmet Tutal, “ Halkımızın pazar yerlerine giriş ve çıkışında ellerini dezenfekte etmelerini sağlıyoruz. Bilindiği gibi virüs temas yoluyla da geçiyor. Pazar yerlerinde de el teması oldukça fazla bu nedenle vatandaşlarımızın tedbir amaçlı ellerini mutlaka titizlikle dezenfekte etmesini istiyoruz. Ayrıca belediye binamızın girişlerine de yerleştirdik” açıklamasında bulundu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve seydisehirgundem.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.