whatsapp

Belediye saha çalışmalarına başladı

BELEDİYE 16.04.2020 - 12:04, Güncelleme: 09.09.2021 - 14:46
 

Belediye saha çalışmalarına başladı

Seydişehir Belediyesi fen müdürlüğü ekipleri merkez ilçe ve dış mahallelerde alt ve üs yapı çalışmalarına başladı. Altyapı ve üst yapı çalışmalarına başladıklarını ifade eden Belediye Başkanı Mehmet Tutal, " Halkımıza layık olmak, onların yaşamlarını kolaylaştırmak ve şehrimizi modern bir kente dönüştürmek adına çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Hemşerilerimiz için birçok alanda hizmet ürettik ve üretmeye de devam ediyoruz. Hizmetlerimizi vatandaşlarımızdan gelen talepler doğrultusunda yapmaktayız. Asfalt çalışmamız ile birlikte, eş zamanlı olarak kırsal ve merkez mahallelerimizde yol açma, park ve yeşil alan düzenleme, ayrıca ilaçlama çalışmalarımız devam etmektedir. Ekiplerimiz her mahallemizi şantiye alanına çevirdi.“ dedi.

Seydişehir Belediyesi fen müdürlüğü ekipleri merkez ilçe ve dış mahallelerde alt ve üs yapı çalışmalarına başladı.

Altyapı ve üst yapı çalışmalarına başladıklarını ifade eden Belediye Başkanı Mehmet Tutal, " Halkımıza layık olmak, onların yaşamlarını kolaylaştırmak ve şehrimizi modern bir kente dönüştürmek adına çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Hemşerilerimiz için birçok alanda hizmet ürettik ve üretmeye de devam ediyoruz. Hizmetlerimizi vatandaşlarımızdan gelen talepler doğrultusunda yapmaktayız. Asfalt çalışmamız ile birlikte, eş zamanlı olarak kırsal ve merkez mahallelerimizde yol açma, park ve yeşil alan düzenleme, ayrıca ilaçlama çalışmalarımız devam etmektedir. Ekiplerimiz her mahallemizi şantiye alanına çevirdi.“ dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve seydisehirgundem.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.