whatsapp

Belediye sanayi esnafına maske dağıttı

BELEDİYE 16.04.2020 - 10:22, Güncelleme: 09.09.2021 - 14:46
 

Belediye sanayi esnafına maske dağıttı

Görüntülü haber
Seydişehir Belediyesi, korona virüs salgınından korunmaları için motorcular Sanayi Sitesindeki esnaflara ücretsiz maske dağıttı. Korona virüs tedbirleri kapsamında Seydişehir Belediyesi’nin vatandaşlara yönelik ücretsiz maske dağıtımı devam ediyor. İlçe Belediyesi, salgınla mücadele kapsamında zorunlu olarak dışarı çıkan vatandaşlara ve sanayi esnafına maske dağıttı. Bu salgından birlikte aşacaklarını kaydeden Başkan Mehmet Tutal, Bu zorlu süreçte hem halkın hem esnafın yanında olmaya çalıştıklarını söyledi. Kendi üretimleri olan maskeleri dağıttıklarını belirten Belediye Başkanı Mehmet Tutal, “Seydişehir Belediyesi olarak ülkemizde görülen ilk korona virüs tanısının ardından şehrimizde gerekli bütün önlemleri aldık. Cadde ve sokaklarda ilaçlama ve temizlik, halkımıza ücretsiz maske dağıtımı, bazı noktalara dezenfekte ünitelerinin yerleştirilmesi gibi denetim ve uyarı çalışmalarımızı da sürdürüyoruz. Bu kapsamda halk pazarlarında ve çok sayıda kişi ile muhatap olan sanayi sitesindeki esnaflarımızın salgına karşı korunmalarını sağlamak için maske dağıtıyoruz. Bu salgını sosyal mesafe kurallarına uyarak ve gerekli tedbirleri alarak hep birlikte kısa sürede aşacağımıza inanıyorum. Şu günlerde güzel bir dayanışma ortamı oluştu. Herkese sağlıklı günler diliyorum.” ifadelerini kullandı
Görüntülü haber

Seydişehir Belediyesi, korona virüs salgınından korunmaları için motorcular Sanayi Sitesindeki esnaflara ücretsiz maske dağıttı.

Korona virüs tedbirleri kapsamında Seydişehir Belediyesi’nin vatandaşlara yönelik ücretsiz maske dağıtımı devam ediyor. İlçe Belediyesi, salgınla mücadele kapsamında zorunlu olarak dışarı çıkan vatandaşlara ve sanayi esnafına maske dağıttı.

Bu salgından birlikte aşacaklarını kaydeden Başkan Mehmet Tutal, Bu zorlu süreçte hem halkın hem esnafın yanında olmaya çalıştıklarını söyledi.

Kendi üretimleri olan maskeleri dağıttıklarını belirten Belediye Başkanı Mehmet Tutal, “Seydişehir Belediyesi olarak ülkemizde görülen ilk korona virüs tanısının ardından şehrimizde gerekli bütün önlemleri aldık. Cadde ve sokaklarda ilaçlama ve temizlik, halkımıza ücretsiz maske dağıtımı, bazı noktalara dezenfekte ünitelerinin yerleştirilmesi gibi denetim ve uyarı çalışmalarımızı da sürdürüyoruz. Bu kapsamda halk pazarlarında ve çok sayıda kişi ile muhatap olan sanayi sitesindeki esnaflarımızın salgına karşı korunmalarını sağlamak için maske dağıtıyoruz. Bu salgını sosyal mesafe kurallarına uyarak ve gerekli tedbirleri alarak hep birlikte kısa sürede aşacağımıza inanıyorum. Şu günlerde güzel bir dayanışma ortamı oluştu. Herkese sağlıklı günler diliyorum.” ifadelerini kullandı

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve seydisehirgundem.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.