whatsapp

Belediye selin getirdiği çamurları temizliyor

BELEDİYE 22.08.2019 - 00:49, Güncelleme: 09.09.2021 - 14:46
 

Belediye selin getirdiği çamurları temizliyor

Seydişehir’e bağlı Yaylacık ve Ketenli mahallelerinde etkili olan sel ve su baskınlarının yaraları sarılmaya devam ediyor. Yaşanan doğan afet nedeniyle Seydişehir Belediyesi Fen İşleri ve Ulaşım ve Temizlik İşleri Müdürlüğü ekipleri Yaylacık ve Ketenli Mahallerinde çalışma başlatarak selin taşıdığı çamurları temizliyor. Her iki yerleşim yerinde tarım arazilerinde ekili olan patates, çilek, silajlık mısır gibi ürünler tamamen telef olmuştu. Yaşanan doğal afet nedeniyle Belediye Başkanı Mehmet Tutal, İlçe Tarım Orman Müdürlüğü ekipleri tarafından bölgede zarar tespiti için çalışma yapılacağını kaydetti.

Seydişehir’e bağlı Yaylacık ve Ketenli mahallelerinde etkili olan sel ve su baskınlarının yaraları sarılmaya devam ediyor.

Yaşanan doğan afet nedeniyle Seydişehir Belediyesi Fen İşleri ve Ulaşım ve Temizlik İşleri Müdürlüğü ekipleri Yaylacık ve Ketenli Mahallerinde çalışma başlatarak selin taşıdığı çamurları temizliyor.

Her iki yerleşim yerinde tarım arazilerinde ekili olan patates, çilek, silajlık mısır gibi ürünler tamamen telef olmuştu.

Yaşanan doğal afet nedeniyle Belediye Başkanı Mehmet Tutal, İlçe Tarım Orman Müdürlüğü ekipleri tarafından bölgede zarar tespiti için çalışma yapılacağını kaydetti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve seydisehirgundem.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.