whatsapp

Belediye seydi termal tesisleri kapatıldı

BELEDİYE 09.08.2020 - 23:52, Güncelleme: 09.09.2021 - 14:46
 

Belediye seydi termal tesisleri kapatıldı

Seydişehir Belediyesine ait Seydi şifa termal tesislerinin pandemi nedeni ile hizmetlerine yeniden ara verildi. Belediye Başkanı Mehmet Tutal, Konya ve Seydişehir’de yaşanan vaka artışı nedeniyle Seydi Şifa Termal Tesislerinin hemşerilerinin sağlığı için geçici bir süre faaliyetlerine ara verildiğini kaydetti. Başkan Tutal,’’ Termal kaplıcamıza dışarıdan gelen misafirlerimizin sağlığı bizler için her şeyden daha önemli. Yeni Normalleşme süreciyle birlikte 11 Temmuzdan itibaren yeniden hizmete açtığımız tesislerimizi Konya genelinde ve ilçemizde artan salgın nedeni ile yeniden ara verme kararı aldık. İl ve ilçemizdeki vaka sayısının değişim sürecine göre tesisimiz ilerleyen tarihlerde kaldığı yerden yeniden hizmete açılacak.” dedi.

Seydişehir Belediyesine ait Seydi şifa termal tesislerinin pandemi nedeni ile hizmetlerine yeniden ara verildi.

Belediye Başkanı Mehmet Tutal, Konya ve Seydişehir’de yaşanan vaka artışı nedeniyle Seydi Şifa Termal Tesislerinin hemşerilerinin sağlığı için geçici bir süre faaliyetlerine ara verildiğini kaydetti.

Başkan Tutal,’’ Termal kaplıcamıza dışarıdan gelen misafirlerimizin sağlığı bizler için her şeyden daha önemli. Yeni Normalleşme süreciyle birlikte 11 Temmuzdan itibaren yeniden hizmete açtığımız tesislerimizi Konya genelinde ve ilçemizde artan salgın nedeni ile yeniden ara verme kararı aldık. İl ve ilçemizdeki vaka sayısının değişim sürecine göre tesisimiz ilerleyen tarihlerde kaldığı yerden yeniden hizmete açılacak.” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve seydisehirgundem.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.