whatsapp

Belediye voleybol takımı Alanya’yı yendi

SPOR 22.10.2017 - 18:55, Güncelleme: 09.09.2021 - 14:46
 

Belediye voleybol takımı Alanya’yı yendi

Türkiye Birinci ligi Fair Play gurubunda mücadele eden Seydişehir Belediye spor Voleybol Takımı Alanya Belediye Sporu 3-0 yendi.
Kapalı Spor salonunda oynanan ligin 4. Haftasında kendi evinde oynağı maçı kazanarak taraftarlarına sevinç yaşattı. Geçen hafta Düzce spor karşısında yenik ayrıldıklarını kaydeden Seydişehir Belediye Spor Kulüp Başkanı Celal Bican, liğin güçlü takımlarından Alanya’yı yenerek büyük başarı elde ettiklerini belirtti. Bican, " Geçen hafta zorlu Düzce Spor maçından eli boş dönmüştük. Bu haftaki maçımızı kazanarak bir seri yakalamak istiyorduk. Maç boyu üstünlüğünü ortaya koyan takımımız  mücadeleyi 3-0 kazanmayı bildi. Ben teknik ekibimizi ve oyuncularımızı tebrik ediyorum. Maç boyunca desteğini bizden esirgemeyen Belediye yetkililerimize  ve eşsiz taraftarlarımıza teşekkürlerimi iletiyorum. Önümüzdeki hafta Bursa Tofaş karşılaşmasına sıkı bir hazırlık çalışmasına şimdiden başlıyoruz." dedi.
Türkiye Birinci ligi Fair Play gurubunda mücadele eden Seydişehir Belediye spor Voleybol Takımı Alanya Belediye Sporu 3-0 yendi.

Kapalı Spor salonunda oynanan ligin 4. Haftasında kendi evinde oynağı maçı kazanarak taraftarlarına sevinç yaşattı.

Geçen hafta Düzce spor karşısında yenik ayrıldıklarını kaydeden Seydişehir Belediye Spor Kulüp Başkanı Celal Bican, liğin güçlü takımlarından Alanya’yı yenerek büyük başarı elde ettiklerini belirtti.

Bican, " Geçen hafta zorlu Düzce Spor maçından eli boş dönmüştük. Bu haftaki maçımızı kazanarak bir seri yakalamak istiyorduk. Maç boyu üstünlüğünü ortaya koyan takımımız  mücadeleyi 3-0 kazanmayı bildi. Ben teknik ekibimizi ve oyuncularımızı tebrik ediyorum. Maç boyunca desteğini bizden esirgemeyen Belediye yetkililerimize  ve eşsiz taraftarlarımıza teşekkürlerimi iletiyorum. Önümüzdeki hafta Bursa Tofaş karşılaşmasına sıkı bir hazırlık çalışmasına şimdiden başlıyoruz." dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve seydisehirgundem.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.