whatsapp

Belediye Voleybol Takımı Hazır

SPOR 30.09.2017 - 02:42, Güncelleme: 09.09.2021 - 14:46
 

Belediye Voleybol Takımı Hazır

Seydişehir Belediye Voleybol Takımımız bu gün (Cumartesi günü ) oynanacak Konya BBSK maçı öncesi antremanını tamamladı.
Kongre spor salonunda yapılan antremanda takımımız  maça hazır olduğunu gösterdi. Yarınki maçımız Facebook Sayfamız Seydişehir BLD Voleybol’dan  Canlı olarak yayınlanacaktır. Maç öncesi teknik ekip ve sporcularla bir araya gelen Belediye Başkanımız Mehmet TUTAL bey "ekibimizin genç ve dinamik bir ekip ilçemizi en iyi bir şekilde temsil edeceklerine yürekten inanıyorum teknik ekibimize ve voleybolcularımıza başarılar diliyorum" dedi.  Voleybol takımı antrenörü Süleyman KILINÇ " bu yılda yine ziraat bankası voleybol takımı alt yapısı olarak mücadele edeceğiz. Yeni bir takım oluşurduk.  İlk maçımızı kazanarak hem iyi bir başlangıç yapmak hem de ilçemize galibiyeti hediye etmek istiyoruz.  Bu takımın oluşmasına büyük katkı sağlayan ve bizi her zaman destekleyen Belediye Başkanımız Mehmet TUTAL bey' e teşekkür ederim. " dedi.
Seydişehir Belediye Voleybol Takımımız bu gün (Cumartesi günü ) oynanacak Konya BBSK maçı öncesi antremanını tamamladı.

Kongre spor salonunda yapılan antremanda takımımız  maça hazır olduğunu gösterdi. Yarınki maçımız Facebook Sayfamız Seydişehir BLD Voleybol’dan  Canlı olarak yayınlanacaktır.

Maç öncesi teknik ekip ve sporcularla bir araya gelen Belediye Başkanımız Mehmet TUTAL bey "ekibimizin genç ve dinamik bir ekip ilçemizi en iyi bir şekilde temsil edeceklerine yürekten inanıyorum teknik ekibimize ve voleybolcularımıza başarılar diliyorum" dedi. 

Voleybol takımı antrenörü Süleyman KILINÇ " bu yılda yine ziraat bankası voleybol takımı alt yapısı olarak mücadele edeceğiz. Yeni bir takım oluşurduk.  İlk maçımızı kazanarak hem iyi bir başlangıç yapmak hem de ilçemize galibiyeti hediye etmek istiyoruz.  Bu takımın oluşmasına büyük katkı sağlayan ve bizi her zaman destekleyen Belediye Başkanımız Mehmet TUTAL bey' e teşekkür ederim. " dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve seydisehirgundem.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.