whatsapp

Belediye yüzme havuz sezonunu açıyor

BELEDİYE 30.06.2018 - 00:57, Güncelleme: 09.09.2021 - 14:46
 

Belediye yüzme havuz sezonunu açıyor

Seydişehir Belediyesine ait Jeotermal yüzme havuzu 1 Temmuz Pazar günü vatandaşların hizmetine açılıyor.
Belediye Başkanı Mehmet Tutal, gazetecilere yaptığı açıklamada sosyal belediyecilik adına farklı yaşam alanları oluşturarak vatandaşlara hizmet ettiklerini söyledi. Her yaştan insanın yüzme öğreneceğini kaydeden Tutal, ‘’ Çocuk ve gençlerimizin sağlıklı bir şekilde yüzme eğitimlerini alabilmeleri için yaz spor okulları kapsamında kurslarımız başlayacak. Yüzme havuzumuzda haftalık rutin temizlikler ile hijyenik kontroller  büyük bir titizlik içinde devam ediyor. Sabah  09.00 başlayacak olan seansların Akşam  16.00’ya kadar devam edecek. Cuma ve Cumartesi günleri yüzme havuzunun bayanların hizmetinde olacak.’’ dedi.
Seydişehir Belediyesine ait Jeotermal yüzme havuzu 1 Temmuz Pazar günü vatandaşların hizmetine açılıyor.

Belediye Başkanı Mehmet Tutal, gazetecilere yaptığı açıklamada sosyal belediyecilik adına farklı yaşam alanları oluşturarak vatandaşlara hizmet ettiklerini söyledi.

Her yaştan insanın yüzme öğreneceğini kaydeden Tutal, ‘’ Çocuk ve gençlerimizin sağlıklı bir şekilde yüzme eğitimlerini alabilmeleri için yaz spor okulları kapsamında kurslarımız başlayacak. Yüzme havuzumuzda haftalık rutin temizlikler ile hijyenik kontroller  büyük bir titizlik içinde devam ediyor. Sabah  09.00 başlayacak olan seansların Akşam  16.00’ya kadar devam edecek. Cuma ve Cumartesi günleri yüzme havuzunun bayanların hizmetinde olacak.’’ dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve seydisehirgundem.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.