whatsapp

Belediye zabıta ekipleri yaralı kediye sahip çıktı

BELEDİYE 26.12.2020 - 11:22, Güncelleme: 09.09.2021 - 14:46
 

Belediye zabıta ekipleri yaralı kediye sahip çıktı

Seydişehir Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekipleri bir aracın çarptığı yaralı kediye sahip çıktı. Kedinin ayağının kırık olduğunu gören zabıta ekipleri veteriner hekime götürerek tedavisini yaptırdılar. Veteriner hekim tarafında kontrolleri yapılan kedi Konya’ya gönderildi. Konya Selçukluda ayak röntgeni çekilen yaralı kedi gerekli tedavisinin yapılabilmesi için Konya Büyükşehir Belediyesi Sefaköy Hayvan Bakım evine teslim edildi. Tedavisi tamamlandıktan sonra doğal yaşama bırakılacağı öğrenildi.  

Seydişehir Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekipleri bir aracın çarptığı yaralı kediye sahip çıktı.

Kedinin ayağının kırık olduğunu gören zabıta ekipleri veteriner hekime götürerek tedavisini yaptırdılar.

Veteriner hekim tarafında kontrolleri yapılan kedi Konya’ya gönderildi. Konya Selçukluda ayak röntgeni çekilen yaralı kedi gerekli tedavisinin yapılabilmesi için Konya Büyükşehir Belediyesi Sefaköy Hayvan Bakım evine teslim edildi. Tedavisi tamamlandıktan sonra doğal yaşama bırakılacağı öğrenildi.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve seydisehirgundem.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.