whatsapp

Belediyede toplu iş sözleşmesi imzalandı

BELEDİYE 04.08.2018 - 13:28, Güncelleme: 09.09.2021 - 14:46
 

Belediyede toplu iş sözleşmesi imzalandı

Seydişehir Belediyesine ait Sebeltaş AŞ bünyesinde çalışan 54 işçiyi kapsayan toplu iş sözleşmesi görüşmeleri tamamlandı. Belediye Başkanı ve Sebeltaş AŞ Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Tutal ile Maden-İş Sendikası Konya Şube Başkanı Yıldırım Beyazıt Çetin arasında gerçekleşen görüşmenin ardından çalışanların özlük hakları ve ücretlerinde iyileştirme yapılması kararlaştırıldı. Başkan Mehmet Tutal, anlaşma sağlanmasının ardından makamında düzenlenen imza töreninde yaptığı açıklamada, çalışanların maaşlarına 3 yıllık sürede yüzde 30 oranında zam yapıldığını, ayrıca çalışanların sosyal hakları ve izinleri ile ilgili de iyileştirme sağlandığını kaydetti.

Seydişehir Belediyesine ait Sebeltaş AŞ bünyesinde çalışan 54 işçiyi kapsayan toplu iş sözleşmesi görüşmeleri tamamlandı.

Belediye Başkanı ve Sebeltaş AŞ Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Tutal ile Maden-İş Sendikası Konya Şube Başkanı Yıldırım Beyazıt Çetin arasında gerçekleşen görüşmenin ardından çalışanların özlük hakları ve ücretlerinde iyileştirme yapılması kararlaştırıldı.
Başkan Mehmet Tutal, anlaşma sağlanmasının ardından makamında düzenlenen imza töreninde yaptığı açıklamada, çalışanların maaşlarına 3 yıllık sürede yüzde 30 oranında zam yapıldığını, ayrıca çalışanların sosyal hakları ve izinleri ile ilgili de iyileştirme sağlandığını kaydetti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve seydisehirgundem.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.