whatsapp

Belediyeden sokak hayvanlarının aç kalmamasına çağrı

BELEDİYE 06.04.2020 - 13:29, Güncelleme: 09.09.2021 - 14:46
 

Belediyeden sokak hayvanlarının aç kalmamasına çağrı

Seydişehir Belediye Başkanı Mehmet Tutal, Korona virüs tehlikesine karşı barınaktaki sokak hayvanları için vatandaşların destek yardımında bulunmaları çağrısı yaptı. Başkan Tutal, vatandaşlardan duyarlı olmasını evlerinde kalan ekmek ve yemekleri kapı önlerinde bulunan ve Seydişehir Belediyesi tarafından oluşturulan ekmek kutularına bırakmalarını söyledi. Başkan Tutal sözlerine, ‘’Kapanan lokantalar ve yemekhaneler nedeniyle sokak hayvanlarımızın aç kalma tehlikesi ortaya çıktı. Belediye olarak gerekli çalışmalar başlattık. Kendi imkânlarımızla beslemeye çalışıyoruz. Fakat hemşirelerimizin de bu konuda duyarlı olmasını istiyoruz. Daha önceleri bıraktığımız mama kapları ve ekmeklerin bırakıldığı kapılarımızın sayısını artırdık. Yine talep olursa bizim apartman veya sitemizin önünde yok denirse biz istenilen yerlere de bırakabiliriz. Buradan da ekiplerimiz alıp barınak ve çöp toplama sahasındaki hayvanlarımıza götürebilir. Sonuçta hem insanlarımız hem doğamız hem de sokak hayvanlarımız için elimizden geleni yapmaya devam edeceğiz. Siz evde kalın, biz onlara da bakarız" dedi.

Seydişehir Belediye Başkanı Mehmet Tutal, Korona virüs tehlikesine karşı barınaktaki sokak hayvanları için vatandaşların destek yardımında bulunmaları çağrısı yaptı.

Başkan Tutal, vatandaşlardan duyarlı olmasını evlerinde kalan ekmek ve yemekleri kapı önlerinde bulunan ve Seydişehir Belediyesi tarafından oluşturulan ekmek kutularına bırakmalarını söyledi.

Başkan Tutal sözlerine, ‘’Kapanan lokantalar ve yemekhaneler nedeniyle sokak hayvanlarımızın aç kalma tehlikesi ortaya çıktı. Belediye olarak gerekli çalışmalar başlattık. Kendi imkânlarımızla beslemeye çalışıyoruz. Fakat hemşirelerimizin de bu konuda duyarlı olmasını istiyoruz.

Daha önceleri bıraktığımız mama kapları ve ekmeklerin bırakıldığı kapılarımızın sayısını artırdık. Yine talep olursa bizim apartman veya sitemizin önünde yok denirse biz istenilen yerlere de bırakabiliriz. Buradan da ekiplerimiz alıp barınak ve çöp toplama sahasındaki hayvanlarımıza götürebilir. Sonuçta hem insanlarımız hem doğamız hem de sokak hayvanlarımız için elimizden geleni yapmaya devam edeceğiz. Siz evde kalın, biz onlara da bakarız" dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve seydisehirgundem.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.