whatsapp

Belediyenin ilk icraatı, Kuğulu park ücretli

BELEDİYE 15.05.2019 - 10:40, Güncelleme: 09.09.2021 - 14:46
 

Belediyenin ilk icraatı, Kuğulu park ücretli

Gözünüz aydın Seydişehir'liler;
Seydişehir Belediyesi Mayıs ayı Meclisinin ikinci toplantısında Meclis üyelerinin almış olduğu karar ile Kuğulu Park'a girişleri ücretlendirdi. Cadde ve sokaklardan sonra Kuğulu parkında ücretlendirildiği açıklamada, Belediyesi Spor Kulübü tarafından işletilecek olan Kuğulu Park'tan elde edilen gelir Belediye Spor Kulübü öğrencilerinin sportif etkinlikleri ve eğitim faaliyetlerinde kullanılacağı bildirildi. Başkan Mehmet Tutal, ‘’ Belediye Spor Kulübümüz tarafında yapılacak olan alanımızdan elde edilecek gelir sporcu gençlerimizin yetiştirilmesinde kullanılacak. Belediye Spor Kulübü bünyesinde bulunan 67 olan lisanslı öğrenci sayımız 1867 'ye yükselmiştir. Hedefimiz bu sayımızı daha da artırmaktır. Gençlerimizi kahve köşelerinden ve kötü alışkanlıklardan kurtarmak için sportif faaliyetlerimize devam edeceğiz" dedi. Ramazan ayı sonrası uygulamanın başlayacağını belirten Başkan Tutal, "Kuğulu Mesire Alanına girişlerde otomobillerden 5 TL, Minibüslerden 10.00 TL, Otobüslerden 20.00 TL. Ücret alınacağını belirtti.
Gözünüz aydın Seydişehir'liler;

Seydişehir Belediyesi Mayıs ayı Meclisinin ikinci toplantısında Meclis üyelerinin almış olduğu karar ile Kuğulu Park'a girişleri ücretlendirdi.

Cadde ve sokaklardan sonra Kuğulu parkında ücretlendirildiği açıklamada,

Belediyesi Spor Kulübü tarafından işletilecek olan Kuğulu Park'tan elde edilen gelir Belediye Spor Kulübü öğrencilerinin sportif etkinlikleri ve eğitim faaliyetlerinde kullanılacağı bildirildi.

Başkan Mehmet Tutal, ‘’ Belediye Spor Kulübümüz tarafında yapılacak olan alanımızdan elde edilecek gelir sporcu gençlerimizin yetiştirilmesinde kullanılacak. Belediye Spor Kulübü bünyesinde bulunan 67 olan lisanslı öğrenci sayımız 1867 'ye yükselmiştir. Hedefimiz bu sayımızı daha da artırmaktır. Gençlerimizi kahve köşelerinden ve kötü alışkanlıklardan kurtarmak için sportif faaliyetlerimize devam edeceğiz" dedi.

Ramazan ayı sonrası uygulamanın başlayacağını belirten Başkan Tutal, "Kuğulu Mesire Alanına girişlerde otomobillerden 5 TL, Minibüslerden 10.00 TL, Otobüslerden 20.00 TL. Ücret alınacağını belirtti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve seydisehirgundem.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.