whatsapp

Beylikdüzü mahallesi giyim yardımı yaptı

SİVİL TOPLUM 08.03.2019 - 21:57, Güncelleme: 09.09.2021 - 14:46
 

Beylikdüzü mahallesi giyim yardımı yaptı

İstanbul Beylikdüzü Cumhuriyet mahallesi muhtarlığı kardeş muhtarlık ilan ettiği Seydişehir’e bağlı Gökhüyük mahallesi çocuklarına giyim yardımında bulundu. İstanbul Beylikdüzü Cumhuriyet mahallesinde bulunan bizim kent koruma ve güzelleştirme derneği tarafından organize edilen Gökhüyük mahallesi muhtarlığına gönderdiği giyim ve kırtasiye yardımı 40 öğrenciye dağıtıldı. Gökhüyük Muhtarı Musa Özdemir, yardımların kitap mont eğitim sidisinden oluştuğunu söyledi. Özdemir, ‘’Beylikdüzü muhtarlığını yaptığı yardımlardan köyüm adına gurur duydum. Böyle güzel bir günde gönderilen hediyeleri çocuklara dağıttım.  İstanbul Beylikdüzü Cumhuriyet mahallesi muhtarı Perihan Mengene bizim kent koruma ve güzelleştirme derneğine teşekkür ediyorum.’’dedi.

İstanbul Beylikdüzü Cumhuriyet mahallesi muhtarlığı kardeş muhtarlık ilan ettiği Seydişehir’e bağlı Gökhüyük mahallesi çocuklarına giyim yardımında bulundu.

İstanbul Beylikdüzü Cumhuriyet mahallesinde bulunan bizim kent koruma ve güzelleştirme derneği tarafından organize edilen Gökhüyük mahallesi muhtarlığına gönderdiği giyim ve kırtasiye yardımı 40 öğrenciye dağıtıldı.

Gökhüyük Muhtarı Musa Özdemir, yardımların kitap mont eğitim sidisinden oluştuğunu söyledi.

Özdemir, ‘’Beylikdüzü muhtarlığını yaptığı yardımlardan köyüm adına gurur duydum. Böyle güzel bir günde gönderilen hediyeleri çocuklara dağıttım.  İstanbul Beylikdüzü Cumhuriyet mahallesi muhtarı Perihan Mengene bizim kent koruma ve güzelleştirme derneğine teşekkür ediyorum.’’dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve seydisehirgundem.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.